19 / 04 / 2024

Akpınar Dizayn iletişim

Akpınar Dizayn iletişim

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akpınar tarafından kuruldu.

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akpınar tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Avenue İstanbul Gürpınar iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi 436 konut ve ticaret alanlardan meydana geliyor. Avenue İstanbul Gürpınar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Akzirve İnşaat Ambarlar iletişim!

Karma proje olarak dizayn edilen Akzirve İnşaat Ambarlar projesi 1850 konuttan meydana gelecek. Projenin yapımına 2017 yılı Kasım ayında başlanacak. İşte Akzirve İnşaat Ambarlar iletişim bilgileri

Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Ankara Çukurmabar'da karma konseptte dizayn edildi. Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim için telefon numarası 444 22 87.

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Talas Başakpınar'da 'arsanızı ve tarlanızı satmayın' uyarısı!

Resmi Gazete’de Talas ilçesine bağlı Başakpınar bölgesindeki bazı mahallelerin kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildiğinin yayımlanmasının ardından Başakpınar’da, “Arsanızı ve tarlanızı satmayın” şeklinde yapılan çağrılar dikkat çekti.

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim!

Hisar Panorama Yeşilpınar iletişim için satış ofisiyle 444 7 948 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Eyüp Sultan'a 15 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 265 bin TL'den başlıyor.

İzmir MyWay Wins Blue iletişim!

İzmir MyWay Wins Blue iletişim için 444 69 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İzmir Çiğli'de inşa edilecek.

Akpınar Yeni İstanbul Evleri satış ofisi!

Akpınar Yeni İstanbul Evleri satış ofisi iletişim için 0212 488 56 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 4 blok halinde yükselen projede 3+1 ve 3+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

Kale Grubu Daire Kartal iletişim!

Kale Grubu Daire Kartal iletişim için 0212 371 52 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Rezidans konseptinde dizayn edilen proje 28 katlı tek blok halinde yükselecek.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Ayaş Talya Thermal Resort iletişim!

Toplamda 957 daireden meydana gelen Talya Thermal Resort'ta ömür boyu devremülk tapuları hemen teslim ediliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Talya Thermal Resort iletişim bilgileri şöyle:

Akpınar Dizayn iletişim Haberi

Akpınar Dizayn iletişim

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akpınar tarafından kuruldu.

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...