25 / 04 / 2024

AKS İnşaat Yapı

AKS İnşaat Yapı

AKS İnşaat Yapı Laboratuvarları, kentsel dönüşüme uluslararası geçerliliğe sahip yöntem ve ekipmanlarla destek oluyor

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kün tarafından kuruldu.

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldırım tarafından kuruldu.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup İnşaat Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mücahit Kamar, Aydın Köse ve Umran Kargu ortaklığında kuruldu.

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

DNY İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DNY İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliye Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Semih Aksöz tarafından kuruldu. 

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mert Kılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doruk Dönüşüm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Dönüşüm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermayeyle 7 Haziran'da Şahin Şimşek tarafından kuruldu.

Kiler GYO Referans Başakşehir'de kat karşılığı inşaat yapımını feshetti!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Referans Başakşehir Projesi Kat Karşılığı İnşaat Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi" nin feshini duyurdu.

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı yarın başlıyor!

Van'da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı' açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, fuarla ilgili bilgi verdi..

AKS İnşaat Yapı Haberi

AKS İnşaat Yapı


11 yıldır mühendislik, yapı laboratuvarı ve teknik alanında hizmet veren AKS İnşaat Yapı Laboratuvarları, kentsel dönüşüme uluslararası geçerliliğe sahip yöntem ve ekipmanlarla destek oluyor. Firma sahibi İnşaat Mühendisi ve Yapı Uzmanı Oğuzhan Sönmez Kaya, gösterilebilecek küçük fedakârlıklarla can ve mal kayıplarının engellenebileceğini belirtiyor.


Gündemimizden düşmeyen kentsel dönüşüm projelerinde atılacak adımlar artık belirlenmeye başlandı. Kentsel dönüşüm projelerine dahil olacak yapıların tabi tutulacağı ilk işlem hasarlı bina tespiti… Hasarlı binalarda gözle görülen yapı bozuklukları olabildiği gibi, yüksek risk taşıyan pek çok binada ise gözle farkedilebilen herhangi bir sorun görünmüyor. Bu tür binaların sağlıklı bir şekilde tespiti için çeşitli yapı testlerinden geçmesi, binanın mevcut durum çalışması, beton kalitesi ve donatı testlerini vermesi gerekiyor. 


Hizmet hayatında, alanında uzman ekip ve araçlarla bugüne kadar yüzlerce referans...