20 / 04 / 2024

Akşan Yapı 35. Sokak adres

Akşan Yapı 35. Sokak adres

İzmir'de inşa edilen projelerden olan 35.Sokak satış fiyatları kapsamında yer alan 3 oda 1 salon bahçeli dubleks konutların fiyatları 432 bin TL'den başlayarak yükseliyor

Akşan Yapı 35. Sokak adres!

Akşan Yapı 35. Sokak adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir 35. Sokak Evleri fiyatları 204 bin liradan başlayarak yükseliyor...

35. Sokak fiyatlar!

35. Sokak fiyatlar haberimizde bulunuyor. Akşan Yapı 35. Sokak Evleri fiyat listesi 204 bin TL'den başlayarak değişiyor. Akşan 35. Sokak ikinci etap teslimleri Haziran 2014'te yapılıyor...

İzmir 35. Sokak fiyat!

İzmir 35. Sokak fiyat listesi 204 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Birinci etabında yaşamın başladığı Akşan Yapı 35. Sokak Evleri teslim tarihi ikinci etapta Haziran 2014 yılı olarak belirlendi...

Akşan Yapı 35. Sokak!

Akşan Yapı 35. Sokak ikinci etabında fiyatlar 204 bin liradan başlayarak yükseliyor. Akşan Yapı 35. Sokak ikinci etapta teslimler Haziran 2014 yılında yapılıyor...

Akşan Yapı 35. Sokak adres!

En yakın daire teslimatlarının Nisan ayında yapılacağı Akşan Yapı 35. Sokak adres ve iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dincer Barışan ve Dündar Barışan ortaklığında kuruldu.

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Akyıldız ve Eyüp Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulddu!

Hasan Armağan Yapı Orman Ürünleri Elektrik Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Armağan tarafından kuruldu.

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Merve Çakır tarafından kuruldu.

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akın tarafından kuruldu.

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi Fatih’te  500  bin TL sermaye bedeli  ile Ceylan Doğan tarafından kuruldu.

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli’nde  140 bin TL sermaye bedeli Mehmet Can Doğan tarafından kuruldu.

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baydoğan Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Baydoğan tarafından kuruldu.

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Burak Keskinkılınç, Fırat Ertaş ve Mahmur Koylan ortaklığında kuruldu.

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Çakıl tarafından kuruldu.

An Yapısal Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

An Yapısal Çelik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bıçakçı ve Necmettin Sarı ortaklığında kuruldu.

Akşan Yapı 35. Sokak adres Haberi

Akşan Yapı 35. Sokak adres

35. Sokak projesi, Akşan Yapı tarafından inşa ediliyor. 35.Sokak satış fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


35.Sokak Evleri satılık daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon bahçe dubleksi, 3 oda 1 salon balkon dubleks, 3 oda 1 salon bahçe dubleks, 4 oda 1 salon avlulu olarak tasarlandı. 


35.Sokak Konutlar 555 daireden meydana geliyor. 35.Sokak satış fiyatları 224 bin TL'den başlıyor. Projede meyve bahçeleri, yüzme havuzu, buhar odası, fitness merkezi, sauna bulunuyor. 


İzmir'de yer alan Akşan Yapı 35. Sokak teslim tarihi ilk etapta hemen yapılırken 2. etap için 2014 senesinin Haziran ayı olarak belirlendi. 


35.Sokak satış fiyatları!

1+1 konutların fiyatları 224 bin TL, 

2+1 bahçe dubleks konutların fiyatları 337 bin TL, 

3+1 balkonlu dubleks konutların fiyatları 370 bin TL, 

3+1 bahçeli dubleks konutların fiyatları 432 bin...