19 / 04 / 2024

aksaray orduevi toki devri

aksaray orduevi toki devri

Tadilat yapılacağı gerekçesiyle 4 ay önce boşaltılan Vatan Caddesi üzerindeki Aksaray Orduevi'nin TOKİ'ye devredildiği konuşuluyor...

Aksaray Sultanhanı TOKİ 17 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Aksaray Sultanhanı TOKİ ihalesi 17 Haziran'da!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi!

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 253 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami bulunuyor.

3 Ocak 2018 Aksaray Zafer TOKİ 2+1 kura sonuçları!

3 Ocak 2018 Aksaray Zafer TOKİ 2+1 kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projenin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Aksaray Sultanhanı TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Aksaray’ın Sultanhanı İlçesi’nde hayata geçirilen projede 121 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi

Aksaray'da TOKİ çalışmaları incelendi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, TOKİ-Akin Yolu’ndaki çalışmaları inceledi.

TOKİ Aksaray Güzelyurt başvuruları sona eriyor!

44 konutluk TOKİ Aksaray Güzelyurt projesindeki daireler için başvurular 16 Ocak'ta başlamıştı. TOKİ Aksaray Güzelyurt başvuruları sona eriyor.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2017 başvuruları!

44 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Aksaray Güzelyurt 2017 başvuruları...

Aksaray'daki TOKİ evlerinin 72'si kiraya verildi!

Aksaray'da TOKİ tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan aylık 100 lira ödemeli 1+1 dairelerden 72'sinin kiraya verildiği tespit edilince, evler boşaltıldı. Evi satın alan ailelerin sözleşmeleri iptal edildi.

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü!

44 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesindeki dairelerin başvuruları için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü ne zaman?

Aksaray Güzelyurt TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Güzelyurt Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün!

TOKİ Aksaray Taşpınar projesinde yer alan 86 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Aksaray Taşpınar son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

aksaray orduevi toki devri Haberi

aksaray orduevi toki devri

Vatan Caddesi üzerindeki Aksaray Orduevi yaklaşık 4 ay önce tadilat yapılacağı gerekçesiyle tamamen boşaltıldı. Mart 2013 itibariyle boşaltılan Aksaray Orduevi binasında beş aydır tadilat adına tek bir çivi bile çakılmamış durumda. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yalan kaynaklar ve Orduevi çalışanlarından alınan bilgiye göre ağustos ayı itibariyle orduevinde tadilat başlayacakmış. Ancak bunun için de yapılan herhangi bir ihale olmadığı gibi işi kimin üstlendiğine ilişkin orduevi binasının içinde ve dışında herhangi bir tabela bulunmuyor. TSK'ya yakın kaynaklar ile emlak piyasasının yalandan takip eden gayrimenkul uzmanları arasında, Aksaray Orduevi'nin Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devredildiği konuşuluyor.

50 yıllık bir bina Vatan Caddesi olarak bilinen Adnan Menderes Bulvan'ndaki Aksaray Orduevi, yaklaşık 50 yıllık bir kurum. Aksaray Orduevi'nin tarihi ise oldukça ilginç. 1950'li yıllarda Adnan Menderes...