26 / 04 / 2024

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü!

TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü!

44 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesindeki dairelerin başvuruları için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü ne zaman?




Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Güzelyurt Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


Aksaray Güzelyurt Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Aksaray Güzelyurt Şubesi olacak.


TOKİ Aksaray Güzelyurt son başvuru günü!

TOKİ Aksaray Güzelyurt projesindeki dairelerin başvuruları  16 Ocak – 31 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın sadece Güzelyurt Şubesi tarafından kabul edilecek.


TOKİ Aksaray Güzelyurt projesindeki dairelerin fiyatları 82 bin 334 TL ile 105 bin 76 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Projedeki daireler 2+1 olarak tasarlandı. 


Satış aşamasında, bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön