29 / 03 / 2024

aksaray osb arsa yatırımı

aksaray osb arsa yatırımı

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Yönetim kurulu toplantısında 440 kişinin istihdam edile bileceği 120 dönüm civarında daha arsa tahsisi gerçekleştirildiği bildirildi...

Milli Emlak'tan Aksaray'da yüzde 20 indirimle satılık 7 arsa!

Ortaköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Aksaray'da yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Aksaray Merkez'de 51 arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Aksaray Merkez'de yer alan 51 arsa 1 milyon 49 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte merak edilenler...

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Eskişehir OSB arsa tahsisinde rekor kırdı! 

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, son 10 yıl içerisinde OSB arsa tahsisinde rekor kırıldığını dile getirerek 42 yeni yatırımcıya toplam 888 bin metrekarelik yer tahsis edildiğini dile getirdi.

Eskişehir OSB'de 8 ayda 37 yatırımcıya arsa tahsis edildi!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB), yılın 8 ayında 37 yatırımcıya 765 bin metrekare arsa tahsis edildi. OSB'ye ait 32 milyon 406 bin metrekare alanda faaliyette bulunan 642 tesiste 45 bin kişi istihdam sağlıyor.

Aksaray'daki LC Waikiki fabrikası için arsa tahsisi yapıldı!

Aksaray’da 5 bin kişiye istihdam sağlanacak fabrika için LC Waikiki ile arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Tekirdağ Muratlı OSB'de 22.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muratlı İcra Dairesi, Tekirdağ ili Muratlı İlçesi'nde bulunan Muratlı OSB'deki arsayı 22 milyon 174 bin 669 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Aksaray Merkez'de 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Aksaray Merkez Tacin Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 544 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tukaş'tan Niğde'ye dev OSB yatırımı!

Tukaş, BORKOSB ile arsa tahsis sözleşmesine imza attı. OSB Yönetim Kurulu tarafından Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan yatırımla salça ve sebze konserve tesisi kurulacak.

OSB’lerde arsa satışı dövizle yapılamayacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Bölgesi Uygulama Yönetmeliği'nde değişikliğe gidildi. Buna göre, artık OSB’lerde arsa satışı dövizle yapılamayacak.

Aygaz, Bursa OSB'de 50 milyon TL'ye arsa sattı!    

Aygaz A.Ş'nin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atıl arsa ve üzerindeki taşınmazlar 50 milyon 50 bin TL bedel ile satıldı...

Aksaray'da 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aksaray Merkez Tacin Mahallesi'nde yer alan arsayı 12 milyon 544 bin 101 TL bedelle satışa çıkardı. 

aksaray osb arsa yatırımı Haberi

aksaray osb arsa yatırımı


Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda 440 kişinin istihdam edilebileceği 120 dönüm civarında daha arsa tahsisi gerçekleştirildi.


OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta Başkanlığında yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı. 


OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, arsa tahsisi ile ilgili yaptığı açıklamada Aksaray’a yatırımların devam ettiğini belirterek şunları söyledi: “Organize sanayi yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirmiş olduk Bu toplantı sonucunda yatırım için talepte bulunan yatırımcılarımıza yaklaşık olarak 120 dönüm civarında bir arsa tahsisi yapmış olduk. Yine bu çerçeve içerisinde de yaklaşık olarak 440 kişinin istihdam edilebileceği bir...