24 / 04 / 2024

Aksaray Sanayi Dönüşüm Projesi ihalesi

Aksaray Sanayi Dönüşüm Projesi ihalesi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Mehmet Ergün Turan ile buluştu. Bölgedeki projelerle ilgili son durum değerlendirildi.

6 İlde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

6 ilde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi kapsamındaki illere ve Proje'nin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm imzaları atılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme imzalamaya devam ediyor.

6 ilde Sanayi Dönüşüm Projesi başlıyor!

Arazi ve arsa yatırımcılarının önünü açmaya yönelik destek adımları devam ediyor. 6 ilde yeni Sanayi Dönüşüm Projesi başlatılacak.

Nowaste Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nowaste Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güngör Yılmaz tarafından kuruldu. 

Çelik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şahan Çelik tarafından kuruldu. 

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşümün başlaması için esnaf ile yetkili firma arasında anlaşma sağlandı.

Emek-Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının son sürat sürdüğü Antakya'da, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sözleşmeler imzalanıyor.

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadaıl Ruhullayev tarafından kuruldu. 

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bahar Çevre Teknolojileri Ve Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Koray Gültekin Bahar tarafından Maltepe'de kuruldu.

Burak Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Burak Geri Dönüşüm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Divas Otel Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.

Durmaz Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Durmaz tarafından kuruldu. 

Serra Dönüşüm Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Serra Dönüşüm Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serra Aksakal ve Mustafa Mahmut Aksakal ortaklığında kuruldu. 

Beyaz Yakamoz Geri Kazanım Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Yakamoz Geri Kazanım Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Saraçlar tarafından kuruldu. 

Aksaray Sanayi Dönüşüm Projesi ihalesi Haberi

Aksaray Sanayi Dönüşüm Projesi ihalesi

Aksaray  Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile bir araya geldi. Yazgı, projelerle ilgili son durum hakkında bilgi aldı.


Başkan Yazgı, TOKİ Başkanı Turan ile gerçekleştirdiği toplantıda esnafların isteği olan projesinin revize edildiğini, proje kontrolünün de TOKİ tarafından yapıldığını ve projenin en kısa sürede ihaleye çıkarılacağını müjdeledi.


Belediye Başkanı Yazgı, TOKİ Başkanı arasında Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi değerlendirildi. 


 Yazgı, "TOKİ Başkanı ile imzalamış olduğumuz Sanayi Dönüşüm Projesini daha önce müjdelemiştik. Biliyorsunuz biz bu konu ile alakalı olarak TOKİ ile uzun süren bir görüşme sürdürüyorduk. Ve bu görüşme neticesinde ön protokol anlaşmasını imzalamıştık. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile Ankara'da yeni bir görüşme yaptık. Bu görüşmemizde çok olumlu geçti. Esnaflarımızın işleği olan sanayi...