29 / 03 / 2024

akşemsettin üniversite hastanesi

akşemsettin üniversite hastanesi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla kandilleşerek Akşemsettin esnafını ziyaret etti. Başkan Aydın ziyaretleri sırasında Akşemsettin’e büyük bir üniversite hastanesi yapmayı planladıkları müjdesini verdi.

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hastanelere personel alınıyor! Başvurular başladı

Üniversite hastanesinde çalışmak isteyenler için güzel bir duyuru paylaşıldı. Balıkesir Üniversite Hastanesi’ne sağlık personeli alımı yapılacak. Hastanede çalışmak isteyenler için 5 meslekte toplam da 16 sağlık memur alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

İstanbul'da dev kentsel dönüşüm start alıyor! 6 bin 500 konut için tarihi gün!

Eyüpsultan'ın Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan 6 bin 500 konutun dönüşümü resmen başlıyor.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

İdlib'de üniversite hastanesi açıldı!

İdlib'te tıp ve eczacılık fakültesi öğrencilerine eğitim vermek üzere üniversite hastanesi hizmete açıldı.

Alibeyköy Uygulama İmar Plan Notu Değişikliği İBB Meclisi’nde onaylandı!

Eyüpsultan Alibeyköy'de saçak parseller olarak nitelendirilen, Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan, 6 bin 500 konutu ve yaklaşık 30 bin kişiyi ilgilendiren yılların sorunu çözüme kavuşuyor. 

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Başakşehir Avrasya Konutları: Fuzul Yapı Başakşehir projesinin adı belli oldu!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Başakşehir Avrasya Konutları satışa çıktı.

akşemsettin üniversite hastanesi Haberi

akşemsettin üniversite hastanesi


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Cuma namazı çıkışı vatandaşlarla kandilleşerek Akşemsettin esnafını ziyaret etti.

Akşemsettin Veysel Karani Camii’nde Cuma namazını kılan Başkan Remzi Aydın, cami çıkışı vatandaşlarla kandilleşti. Ardından Akşemsettin Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Aydın, ziyaretleri sırasında Akşemsettin’e büyük bir üniversite hastanesi yapmayı planladıkları müjdesini verdi. 2017 yılında da Eyüplülerin metroyu kullanmaya başlayacaklarını ve Eyüp’ten iki metro hattı ve iki tramvay hattı geçeceğini belirten Başkan Aydın, Eyüp’te yapılan her hizmetin Eyüplülerin daha rahat daha konforlu yaşamasını sağlamak adına gerçekleştirildiğini belirtti. Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla uzun süreli ve keyifli sohbetler yapıldı. Her vatandaşın, her esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Aydın, kendisine iletilen tüm konular için gerekenlerin yapılacağını belirtti. 



Eyüp...