24 / 04 / 2024

aktaş holding İlknur Aktaş

aktaş holding İlknur Aktaş

2018 yılını 100 milyon dolar ciroyla kapatan Aktaş Holding’in başkanı İlknur Aktaş, “Başkan olmam ailenin ortak kararıydı. 2019 için büyük hedeflerim var” diyor.

Aktaş Holding'den yalıtım sektöründe bir ilk daha!

Kendinden yapışkanlı membran ile sektörde büyük ses getiren Aktaş Holding, son teknolojili ürün gamı yelpazesine yine ilk niteliğindeki renkli EPDM membran ürününü de dahil etti

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Aktaş Holding, İMSİAD üyelerini ağırladı!

Aktaş Holding, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerini Bursa’daki fabrikalarında ağırladı....

İlknur Aktaş: 2019 için büyük hedeflerim var!

2018 yılını 100 milyon dolar ciroyla kapatan Aktaş Holding’in başkanı İlknur Aktaş, “Başkan olmam ailenin ortak kararıydı. 2019 için büyük hedeflerim var” diyor.

Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş gözaltına alındı!

Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve 51 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş ve birçok kişi tutuklandı.

Aktaş Holding'ten, Bursa OSB'ye 30 milyon liralık tesis!

Körük üretiminde pazar payını artırırken farklı üretimleri de ürün gamına katmayı hedefleyen Aktaş Holding, 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği yeni tesisinin açılışını Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptı.

Aktaş Holding yeni tesisinin inşaatına Şubat ayında başladı!

Aktaş Holding CEO'su Sami Erol, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 20 bin metrekare kapalı alana sahip yeni tesislerinin inşaatına şubat ayında başladıklarını söyledi.

Aktaş Holding raylı sistemlere yönelik fabrika kuracak!

Aktaş Holding, raylı sistemler ve savunma sanayisinde büyümek için yeni fabrika kuruyor. Ağır ticari araçlara yönelik hava süspansiyon körüğü üreten şirket, bu alanda da kapasite artırımına gidecek.

Aktaş Holding, 2023'te dünya liderliğini hedefliyor!

Dünyanın dört bir tarafındaki tesisleriyle 6 kıtada 90'dan fazla ülkeye ihracat yapan Aktaş Holding, 2023'te dünya liderliğini hedefliyor. 5 yıl önce Amerika pazarına giren şirket, hedefine adım adım ilerliyor...

Sami Erol: Markalaşmada esas olan sürdürülebilirliği sağlamak!

Turquality Paneli’ne konuşmacı olarak katılan Aktaş Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, Aktaş Holding’in global pazarda üstlenmiş olduğu rol ve Aktaş’ın Turquality destek programına dahil olma sürecini katılımcılarla paylaştı.

Işıklar Holding'in patronu Rıza Kutlu Işık, 3. Dan kara kuşak sahibi karateci!

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Karate Sporcusu Rıza Kutlu Işık, Türkiye'ye karateyi getiren Büyük Usta Hakkı Koşar'ın Dan sınavının sonucunda siyah kuşakta 3. Dan mertebesine yükseldi

Aktaş Holding çin'de kuracağı fabrikanın temelini attı!

çin Halk Cumhuriyeti'nde 2009 yılından beri faaliyet gösteren Aktaş Holding, 12 bin 500 metrekare alanda kuracağı, 12.5 milyon dolarlık yeni yatırımının temelini attı. şžirket ürünlerini Kanada ve ABD'ye de ihraç edecek...

Aktaş Holding'in hedefi sektörde dünya lideri olmak!

25 milyon dolarlık yeni yatırımla çin, Rusya ve Amerika'da üretim ve montaj tesisleri kuracak olan Aktaş Holding, 110 milyon euroluk cirosunu 2011 yılında 130 milyon euroya, 500 kişilik çalışan sayısını da 685'e çıkaracak...

aktaş holding İlknur Aktaş Haberi

aktaş holding İlknur Aktaş


Capital dergisinde yer alan habere göre, yüzde 55’lik pazar payıyla Türkiye’nin en büyük otomotiv bağımsız yedek parça üreticisi olan Bursalı Aktaş Holding’de, geçen yıl yönetim değişikliği yaşandı. 81 yıllık grubun ikinci kuşağı Şahap Aktaş, yönetim kurulu başkanlığı görevini, 42 yaşındaki kızı İlknur Aktaş’a bırakırken kendisi de iş hayatına onursal başkan olarak devam etme kararı aldı. Capital dergisi Aktaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı da olan İlknur Aktaş ile yeni görevini ve hedeflerini konuştu:

“BABAM ROL MODELİM”

“Babam, beni ve kardeşimi küçüklükten bu yana eğitime, çok çalışmaya ve değer yaratmaya öncelik veren bir anlayışla yetiştirdi. En önemlisi, sorumluluklarımızın farkında olmayı öğreterek sürekli gelişime ve yeniliğe açık anlayışla büyüttü. Bu nedenle babam her zaman rol modelim oldu.

“SONRA SIRA KARDEŞİMDE”

Yönetim kurulu başkanı olarak...