18 / 04 / 2024

AKTEKS Akrilik İplik icradan satış

AKTEKS Akrilik İplik icradan satış

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen AKTEKS Akrilik İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş, kısa sürede tekstilde Türkiye'nin lider firmalarından oldu. Gaziantep İcra Dairesi tarafından şirketin 4 fabrikasıyla, bu fabrikalara ait makineler ve 4 arsa için satış kararı alındı. 

İpliksan'ın Üsküdar'daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL'ye!

İpliksan Isparta İplik San. AŞ’ye ait olan Üsküdar Beylerbeyi’ndeki yalı dairesi icradan satılıyor. Peki dairenin büyüklüğü ne kadar? 

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Türkiye'de ilk olacak! Tüm çalışanların dört gözle beklediği gelişme

Aksa Akrilik, haftada 4 gün mesai uygulamasıyla verimliliği ve çalışan memnuniyetini artırmayı amaçlıyor. Uygulamayla birlikte, şirket, performansı tamamen iş sonuçları ve hedeflere göre ölçüm yaparak, çalışana işi üzerinde daha fazla sorumluluk veren bir modele geçecek.

Haftada 4 gün mesai ses getirdi, ünlü isimden bir adım ilerisi için öneri geldi!

Dün Aksa Akrilik’in 3 ay süreyle 200 personeli için haftada 4 gün mesai uygulamasına başladığını duyurması, iş dünyası ve çalışanlar arasında yankı bulurken, ünlü isimden bir adım daha ilerisi için yeni bir öneri geldi.

Haftada 4 gün mesaili sistem şimdi Türkiye'de

Aksa Akrilik, haftada dört gün mesai uygulamasına geçiyor. Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, uygulamanın 200 çalışanla üç ay süreyle deneneceğini duyurdu.

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md 1453 İnşaat Tekstil İplik Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Muhammet Uygun tarafından kuruldu.

Gaziantep Akteks İplik Fabrikası 65.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehirkamil ilçesi, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Akteks İplik Fabrikasını 65 milyon 126 bin 227 TL'ye icradan satıyor...

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

AKTEKS Akrilik İplik'in 4 fabrikası ve 4 arsası icradan satılıyor!

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen AKTEKS Akrilik İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş, kısa sürede tekstilde Türkiye'nin lider firmalarından oldu. Gaziantep İcra Dairesi tarafından şirketin 4 fabrikasıyla, bu fabrikalara ait makineler ve 4 arsa için satış kararı alındı. 

Akkök Holding'in acı günü! Osman Taş vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. İcra Kurulu Üyesi, Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü, DowAksa Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Taş'ın babası Osman Taş hayatını kaybetti. Akkök Holding taziye ilanı yayınladı.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti!

Akkök Holding'in Yöneticisi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti.

SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş iflas etti!

Kervansaray Yatırım Holding, Danış Turizm ve İnşaat A.Ş. ile iştiraki SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan "Gayrimenkul Satış Vaadi" sözleşmesinden kaynaklı hukuki süreç hakkında açıklama yaptı...

AKTEKS Akrilik İplik icradan satış Haberi

AKTEKS Akrilik İplik icradan satış

Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilen AKTEKS Akrilik İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş, kısa sürede tekstilde Türkiye'nin lider firmalarından oldu.

Sözcü Gazetesi'nden Ahmet Kaya'nın haberine göre; bu yükselişi sürdüren firma, teşviklerden faydalanarak Halep'te de bir tekstil fabrikası hayata geçirdi.

Ağırlıklı olarak halı ipliği üretimi yapan şirket sektörün büyüklerinden oldu. Yaptığı yatırımlarla gelecek yıllarda triko ipliği ve fantezi efektli iplik imalatları da gerçekleştirdi. 

Uzun seneler İSO 500 listesinde bulunan şirket, son olarak 2011 yılı listesinde 221 milyon Türk Lirası ciro ve 789 çalışanı ile 407’nci sıraya yerleşti. İşlerinin iyi olduğu 2000’lerin başlarında istihdam sayısını 2 bin 400'e kadar çıkaran AKTEKS, 2001'de enerji sektörüne de giriş yaptı. 

Üst üste yediği darbeler sebebiyle kredi borçlarını ödemekte zorluk çeken AKTEKS için iflas kararı alınmasında sonra...