19 / 04 / 2024

Aktürk Dekorasyon İnşaat adres 

Aktürk Dekorasyon İnşaat adres 

Aktürk Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Aktürk tarafından kuruldu.

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İstemi Kağan Aktürk tarafından kuruldu.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Koçdağ tarafından kuruldu.

Aktürk Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Aktürk tarafından kuruldu.

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Çayırcı Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Çayırcı tarafından kuruldu. 

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayın Ahşap Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Başat tarafından kuruldu.

JF Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

JF Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Yüksekten ve Jiyan Berk Alpaslan ortaklığında kuruldu.

Kayı Dekorasyon İnşaat Hırdavat Elektrik Kimya Metal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Dekorasyon İnşaat Hırdavat Elektrik Kimya Metal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Araç tarafından kuruldu. 

Özkare Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkare Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Eren tarafından kuruldu.

Evim Dekorasyon İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Dekorasyon İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Kahya tarafından kuruldu.

Sanat Dizayn Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanat Dizayn Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Yağmur tarafından kuruldu.

Marmara Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Çadır tarafından kuruldu. 

Aktürk Dekorasyon İnşaat adres  Haberi

Aktürk Dekorasyon İnşaat adres 

Aktürk Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Aktürk tarafından kuruldu.

Aktürk Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
DEKORASYON 1- Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrike her...