29 / 03 / 2024

aküntaş inşaat teras antakya evleri

aküntaş inşaat teras antakya evleri

Teslimlerinin Aralık 2014'te gerçekleşmesi planlanan Teras Antakya 180 konuttan meydana geliyor, projede fiyatlar 169 bin liradan başlıyor

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Ak Enma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Enma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kibar tarafından kuruldu.

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Ak Brt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Brt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Arı tarafından kuruldu.

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Akçakara tarafından kuruldu.

Akı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akı Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Süleyman Demir tarafından kuruldu.

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Mimari İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Arga tarafından kuruldu.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

aküntaş inşaat teras antakya evleri Haberi

aküntaş inşaat teras antakya evleri

Teras Antakya projesi Aküntaş İnşaat tarafından 14 bin 370 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. 180 konuttan meydana gelen projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Antakya Teras Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. Projenin teslimlerinin Aralık 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor.



Teras Antakya fiyatları:

2+1 daireler 169 bin TL'den,

3+1 daireler 199 bin TL'den,

4+1 daireler ise 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.



Terasantakya'da; fitness salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu, bisiklet parkurları, süs havuzları, yürüyüş yolları mevcut. Teras Antakya Konutları'nda; 2 oda 1 salon daireler 128 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 155 ila 165 metrekare arasında, 4 oda 1 salon daireler ise 185 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


0326 214 56 62

http://www.terasantakya.com

Ceren...