29 / 03 / 2024

Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi

Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda bağlı ortaklık sermaye artırımı hakkında açıklama yaptı. İşte Saf GYO'nun KAP açıklaması:

Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak tarihinde kuruldu. Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik olarak belirlendi...

Met Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Met Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Zirek ve Tessa Zirek ortaklığında kuruldu.

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Şenkaya tarafından kuruldu.

Sembol Apartman Site Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sembol Apartman Site Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kara tarafından kuruldu.

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Aytamka tarafından kuruldu.

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Damm Yönetim Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Damm Yönetim Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Damm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Evimizsende Gayrimenkul Teknolojileri Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Evimizsende Gayrimenkul Teknolojileri Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Mediçeler tarafından kuruldu.

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Eroğlu ve Yener Bolat ortaklığında kuruldu.

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Avk Sanayi Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Varlıbaş tarafından kuruldu.

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fatih Erdönmez tarafından kuruldu.

Elit Pro Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elit Pro Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Erol Temizel tarafından kuruldu.

Peker İnternational Propery İnvestment Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Peker İnternational Propery İnvestment Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Peker tarafından kuruldu.

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Dh Destek Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Şahin tarafından kuruldu.

Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Haberi

Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda bağlı ortaklık sermaye artırımı hakkında açıklama yaptı. İşte ilgili açıklama:


Açıklama:


SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu üyeleri aşağıdaki kararı almışlardır;


Akasya Acıbadem Projesi Kent etabının yönetimi için kurulan ve Şirketimizin  %100 oranında pay sahibi olduğu "AKYAŞAM YÖNETİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ" nin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan şirketin 100.000,-TL (YüzbinTürkLirası) olan sermayesinin 10.000.000,-TL (OnmilyonTürkLirası)'a artırılması kararına ilişkin olarak rüçhan haklarımızın tamamının kullanılmasına ve nakden artırılan 9.900.000 TL'nin tamamının tek pay sahibi olan Şirketimiz tarafından nakden tahhüt edilerek nakden ve peşinen ödenmesine 


Karar verilmiştir.


Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine...