29 / 03 / 2024

Al Madı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi

Al Madı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi

Al Madı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sameer M.O tarafından kuruldu.

Katolik Kilisesi'ni 'Mirasçılık belgesiyle' satışa çıkartmıştı! Gayrimenkul dolandırıcısı adeta İstanbul'u satın almış!

İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi olan ve Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan Sent Antuan Kilisesi'nin sahte belgelerle satmaya çalışan gayrimenkul dolandırıcısının kendi ve ailesi üzerine kayıtlı tapular görenleri hayrete düşürecek cinsten. İşte ayrıntılar...

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adıb Ghazı tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

İdari izinlerde bankalar çalışır mı? İdari izin resmi tatil mi? İdari izin ne demektir?

İdari izinlerde bankaların yani resmi kurumların açık olup olmadığı, çalışıp çalışmadığı araştırılıyor. İşte bu konuda merak edilenler!

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. A. Abdulla Mohammed Alsaeedı tarafından kuruldu.

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

İstanbul'un deprem erken uyarı sistemi çalışıyor mu? Kandilli'den son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul'un deprem erken uyarı sisteminin çalışmadığını gündeme getirmişti. Peki İstanbul'un deprem erken uyarı sistemi çalışıyor mu? Kandilli Rasathanesi, açıklama yaparak sorun bulunmadığını açıkladı.

Bunu yapandan SGK faiziyle geri alıyor! Emekli aylığınız bile kesilebilir!

Sigortalı olarak çalışmadığı halde emekli olmak için sahte sigorta yaptırarak kendisini çalışıyormuş gibi gösteren kişilere kötü haber geldi. Bu doğrultuda sigortada sahtecilik yapan 35 bin 612 kişi SGK’nın sıkı denetimine takıldı.

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nejla Çalımlı tarafından kuruldu.

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Alshamaa ve Yasser Al-Hındı Baluch ortaklığında kuruldu.

Asgari ücretliler 75 metrekarelik bir ev almak için kaç ay çalışmalı? Ev alacaklar dikkat!

Bir asgari ücretli çalışanın 75 metrekarelik bir ev almak için kaç ay çalışmadı gerektiği merak ediliyor. Peki asgari ücretli bir çalışan 75 metrekarelik bir ev almak için kaç ay çalışmalı? Asgari ücretli çalışanın bir ev alması için gerekli süre son 13 senede nasıl değişti? İşte ayrıntılar...

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! SGK'dan flaş hamle! Hem emeklilik iptal oluyor hem de maaşlar faiziyle alınıyor!

Bir yerde çalışmadığı halde sahte sigorta yaptıran kişiler durumun tespit edilmesi durumunda büyük şok yaşayacak. SGK'dan son dakika flaş karar! Hemen buna bakın! 

Al Madı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Haberi

Al Madı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi


Al Madı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sameer M.O tarafından kuruldu.


Al Madı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt...