20 / 04 / 2024

Alaaddin Akar konutta peşinat

Alaaddin Akar konutta peşinat

Ahmet Davutoğlu'nun konut alacaklara peşinatta yüzde 15-20 destek açıklamasıyla ilgili Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar yorum yaptı..

Alaaddin Akar kimdir?

1990 yılında Öz Akar LTD. ŞTİ. ismiyle inşaat sektörlerinde ticaret hayatına başlayan Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar kimdir? İşte Alaaddin Akar ve Sarp Group..

Yeni Sarp İnşaat Madeni Yağlar Petrol Ürünleri Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sarp İnşaat Madeni Yağlar Petrol Ürünleri Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 48 milyon TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Kadıköy'de, Alaaddin Akar, İhsan Akar ortaklığında kuruldu.

Emre Maraşlı ve Alaaddin Akar'dan peşinat desteği yorumu!

Ahmet Davutoğlu'nun konut alacaklara peşinatta yüzde 15-20 destek açıklamasıyla ilgili Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar yorum yaptı..

Türkiye'de konutta balon ihtimali yok!

MÜSİAD'ın hazırladığı rapora göre Türkiye'de konutta balon ihtimali yok. Burhan Özdemir " 17-25 Aralık girişimleri olmasaydı 2014 konut satışında yeni bir rekor yılı olacaktı " dedi.

Türkiye‘de konutta balon ihtimali yok!

MÜSİAD'ın hazırladığı rapora göre Türkiye'de konutta balon ihtimali yok. Burhan Özdemir yaptığı açıklamada "17-25 Aralık girişimleri olmasaydı 2014 konut satışında yeni bir rekor yılı olacaktı" dedi.

Haydar Akar: Körfez çöplük gibi oldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, "Körfez çöplüğe dönüştü" yorumunu yaptı. Akar, Bu kadar uzun sahile sahip olan Kocaeli de, sahil bandında sadece bir adet beş yıldızlı otel bulunmaktadır' dedi.

Koç Yapı lüks konutta maliyet liderliğini sürdürüyor!

Koç Yapı A.Ş., betonarmede 100 yıllık garanti verirken, lüks konutta maliyet liderliğini sürdürüyor. Koç Yapı A.Ş. Bağdat Caddesinde iki yeni projesinin m2’sini 9000 TL’ ye satışa sunuyor.

Haydar Akar: Şehir hastanesine çivi bile çakılmadı!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli'de 2013 yılı içerisinde hastanelere başvuran hasta sayısının 7 milyon 800 bin olduğunu açıkladı. Akar, Cephanelik bölgesinde yapılacak olan şehir hastanesi için ise çivi çakılmadığını dile getirdi.

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3M Akar İnşaat Hafriyat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gökdereli, M. H. Mohammed Al-Sayadhı tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Akar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akar Yapı Denetim Limited Şirketi, Ali Osman Üner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Hanplus İş Merkezi'nde kuruldu.

Milletvekili Haydar Akar Yüksek Hızlı Tren projesini denetleyecek!

TCDD tarafından hayata geçirilen Yüksek Hızlı Tren projesini denetleyecek olan Akar’a TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman ve TCDD’nin Kocaeli'de görev yapan yetkilileri de eşlik edecek.

Satılık konutta en pahalı semt Bebek!

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da en değerli ilk 5 semt sıralandı. Satılık konutta en pahalı semt 20 bin 858 TL'lik metrekare fiyatıyla Bebek oldu...

8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde Anthill B Kule Kat:54'te gerçekleşen Konutta Satış Pazarlama Buluşmaları'nın yedincisinde konutta 2014'ün son çeyrekten beklentileri ve de hedefleri hakkında konuşuldu...

Alaaddin Akar konutta peşinat Haberi

Alaaddin Akar konutta peşinat

Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı


Başbakanımızın bu açıklaması sektörde kesinlikle olumlu bir hareketlenmeye sebep olacaktır. Bireysel emeklilikte uygulanan katkı uygulamasına benzemiş. Bu yöntemler yurt içi tasarrufu arttırıcı teşviklerdir. Bu da devletin politika olarak gayrimenkule tasarruf gözüyle baktığı anlamına gelir. 


Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar


Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yapılan konut alacaklara yönelik karşılıksız yüzde 15 yardım teşviği konusu hayata geçirildiğinde durağan ilerleyen inşaat sektörü de hızlanacaktır. Sektör adına atılan olumlu adımların her zaman arkasındayız.  Tüketicileri para biriktirmeye yönlendiren bu teşvik ile ev sahibi olmak isteyen kesim büyük bir avantaj yakalayacaktır. Teşviğin tüm detayları halkın kolay anlayacağı şeffaflıkta ve anlaşılırlıkta olursa hem ev sahibi olmak isteyen kişiler çoğalacak hem de sektörümüz büyümeye devam...