19 / 04 / 2024

alaağaç ilk ve ortaokulu nerede

alaağaç ilk ve ortaokulu nerede

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak

Son dakika altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altının kaderi bugünden itibaren sil baştan değişecek! İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Bakmayan çok pişman olacak.

Dolar 7 TL birden fırlayacak! İslam Memiş ilk ve son kez tarih verdi! Bu tarihi görenin dili tutulacak

Piyasa uzmanı İslam Memiş, doların yaklaşık 7 TL birden fırlayacağı tarihi ilk ve son kez açıkladı. Bu tarihi görenin dili tutulacak!

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31457 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

E And A İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E And A İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Essam Abdelhafız tarafından kuruldu.

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ert Plastik İnşaat Kimya Petrol Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Plastik İnşaat Kimya Petrol Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kökver tarafından kuruldu.

Denizli'de açılan ve kapanan iş yeri sayıları mecliste!

2020 yılında Denizli'de açılan ve kapanan iş yeri sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Sancar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Solars İnşaat Lojistik Elektronik Oto Yedek Parça Temizlik Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solars İnşaat Lojistik Elektronik Oto Yedek Parça Temizlik Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özgen tarafından kuruldu.

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataraxıa Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanzade Aslan tarafından kuruldu.

İstanbul için dikkat çeken açıklama: Ağır ve yıkıcı deprem beklenmiyor!

Iğdır Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalı'nda görevli öğretim üyesi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, ağır ve yıkıcı deprem beklenmediğini söyledi.

alaağaç ilk ve ortaokulu nerede Haberi

alaağaç ilk ve ortaokulu nerede

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

Sakarya Yeni Haber’de yer alan habere göre ; Akyazı’da yer alan Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı .  Yıllardır bu okulda eğitim görülemez raporu olmasına rağmen eğitim ve öğretim devam eden okul için yıkım kararı alınması hem mahalledeki vatandaşları, hem velileri ve hem de öğrencileri mutlu etti.

Yıkım kararı alınan okulda eğitimlerini sürdürmekte olan öğrenciler ise 2’inci dönemin başından itibaren okulları yapılıncaya kadar yakın komşu Mahalle olan Karaçallık okulunda  eğitimlerine devam edecekleri belirtildi. Alaağaç Mahalle Muhtarı Zafer Karacan bu gelişmeyi sosyal medya hesabından mahalleliye duyurdu. Zafer Karacan duyurusunda şu açıklamaları yaptı; “ Uzun uğraşlar sonunda okulumuzun yıkılması kararı çıktı. Çocuklarımız ikinci yarıyılın başından...