28 / 03 / 2024

Alanya Cömert caddesi yenileme çalışmaları

Alanya Cömert caddesi yenileme çalışmaları

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde halkın yoğun olarak kullandığı Cömert Caddesi’nde geçtiğimiz ay başlatılan kaldırım ve parke çalışmasında sona gelindi.

Mert Başaran borsaya yeni girenleri uyardı: Giden gitsin, panik yapma!

Haftanın son işlem gününde BİST100 endeksinde hafif alıcılı başlangıç gerçekleşmesi bekleniyor. Borsa yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, ekonomist Mert Başaran'dan borsaya yeni girenleri uyardı.

Ekonomist Mert Başaran: Borsa'da tek hisse tutmak deliliktir!

Borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran yine çarpıcı bir paylaşım yaparak, "Tek hisse tutmak deliliktir" dedi. işte Mert Başaran'ın paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...

Arsa yatırımının en can alıcı noktasını Ekonomist Mert Başaran açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı. İşte o paylaşım...

Mkc Dekorasyon Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkc Dekorasyon Yapı Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cömert Çiçek tarafından kuruldu.

Cmrt Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmrt Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Cömert tarafından kuruldu.

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Cömert ve Ömer Nuri Cömert ortaklığında kuruldu.

İş Bankası bu kararıyla büyük alkış topladı! Hesaplara para yatıracağını duyurdu!

Her gün bir yeni kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamında verdiği hediyelerle de oldukça cömert davranmaya devam ediyor. İş Bankası, yeni düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine tam 1.000 dolara kadar hediye vereceğini duyurdu.

İş Bankası'ndan emeklilere promosyon müjdesi: Son gelişmeler ve miktarlar!

İş Bankası, emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarda cömert bir tutum sergilemektedir. İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyon miktarıyla ilgili son gelişmeler aşağıda yer almaktadır.

Şık görünüm  ve cömert donanımı ile Seat Arona! ÖTV'siz tasarlanmış düzenlemeleri kaçırmayın

Rakiplerinin çoğundan daha konforlu, pratik ve çekici olan Arona, küçük SUV pazarındaki en iyi çok yönlü araçlardan biridir ve mükemmel benzinli motor yelpazesi onu dizelden kaçınmak isteyenler için mükemmel bir seçim haline getirir. 06 Nisan 2023 fiyat listesi

İlk ödeme hesaplara yattı! 36.000 TL Promosyonla rekor kırıldı. O kurumun çalışanları bayram etti

Ekonomik şartlar bankalarıda promosyon teşviklerinde cömert olmaya zorlamıştı. Bir birinden farklı rakamlarla EYT,emekli ve memuru bankalarına çekme yarışında rekabet de kızışmıştı. AKBANK ilk ödemeyi yaparak gündeme geldi.

Bağcılar'daki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mostar Köprüsü Caddesi Batısı Riskli Alana Ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

BES’te yeni düzenlemenin sinyali geldi! BES’e katılan herkesi ilgilendiriyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili yeni düzenleme ve teşviklerin hayata geçirileceğini açıkladı. Nebati, BES'in, dünyadaki benzer emeklilik sistemleriyle kıyaslandığında devlet olarak sağlanan en cömert teşviklerden biri haline geldiğini vurguladı.

İnşaat sektöründe sosyal konut projesi hareketliliği! Özel sektör destek bekliyor!

MTC Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Togay Cömert, sosyal konut projelerinin hayata geçebilmesi için özel sektörün önünün açılması gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Alanya Cömert caddesi yenileme çalışmaları Haberi

Alanya Cömert caddesi yenileme çalışmaları


Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde halkın yoğun olarak kullandığı Cömert Caddesi’nde geçtiğimiz ay başlatılan kaldırım ve parke çalışmasında sona gelindi. Çalışma kapsamında 10 metre olan yol,  imar planına uygun olarak 20 metre genişliğe çıkarıldı. Ayrıca yola 150 metre perde duvar yapıldı.

20 BİN METREKÜP PARKE TAŞI DÖŞENDİ

Caddenin Batı bölgesini Konaklı’nın kuzeyine bağlayan en kestirme yol olacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Şu anda caddedeki çalışma büyük ölçüde tamamlandı. 20 metreküp parke taşı döşendi. İmar planına göre 20 metre genişletilen yolda 150 metre uzunluğunda perde beton duvar yapıldı. Elektrik ve su altyapısı hazırlandı. Aydınlatma direkleri dikilerek aydınlatma altyapısı hazır hale getirildi.” dedi

SIRADA AYDINLATMA VE ORTA REFÜJ PEYZAJ ÇALIŞMASI VAR

Aydınlatma ve orta refüj peyzaj çalışmasının ardından yolun hizmete sunulacağını kaydeden...