26 / 04 / 2024

Alanya Cömert caddesi yenileniyor!

Alanya Cömert caddesi yenileniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde halkın yoğun olarak kullandığı Cömert Caddesi’nde geçtiğimiz ay başlatılan kaldırım ve parke çalışmasında sona gelindi.




Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde halkın yoğun olarak kullandığı Cömert Caddesi’nde geçtiğimiz ay başlatılan kaldırım ve parke çalışmasında sona gelindi. Çalışma kapsamında 10 metre olan yol,  imar planına uygun olarak 20 metre genişliğe çıkarıldı. Ayrıca yola 150 metre perde duvar yapıldı.

 

20 BİN METREKÜP PARKE TAŞI DÖŞENDİ

Caddenin Batı bölgesini Konaklı’nın kuzeyine bağlayan en kestirme yol olacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Şu anda caddedeki çalışma büyük ölçüde tamamlandı. 20 metreküp parke taşı döşendi. İmar planına göre 20 metre genişletilen yolda 150 metre uzunluğunda perde beton duvar yapıldı. Elektrik ve su altyapısı hazırlandı. Aydınlatma direkleri dikilerek aydınlatma altyapısı hazır hale getirildi.” dedi

 

SIRADA AYDINLATMA VE ORTA REFÜJ PEYZAJ ÇALIŞMASI VAR

Aydınlatma ve orta refüj peyzaj çalışmasının ardından yolun hizmete sunulacağını kaydeden Başkan Yücel, “Bölge halkına hayırlı olsun. Cadde gerek altyapısı gerekse üstyapısı ile Konaklı’ya yeni bir vizyon kazandıracaktır.” diye konuştu.



Alanya Belediyesi


Geri Dön