19 / 04 / 2024

alanya cadde yenileme çalışmaları

alanya cadde yenileme çalışmaları

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Alanya Cömert caddesi yenileniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde halkın yoğun olarak kullandığı Cömert Caddesi’nde geçtiğimiz ay başlatılan kaldırım ve parke çalışmasında sona gelindi.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Antalya Demre’nin çehresi değişecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre merkezinin çehresini değiştirecek meydan ve cadde yenileme projesini yaza kadar tamamlayacak. Turistler, yazın bambaşka bir Demre ile karşılaşacak.

Sakarya'nın beş caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki caddelerde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

Alanya'daki prestij cadde çalışmaları vatandaşı memnun etti!

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi'nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Alanya Alaiye Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Yayla Caddesi Kavşağı ile Hacet Caddesi arasındaki bölümde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı

Sakarya Ankara Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi’nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Ümraniye'de cadde yenileme çalışmaları başladı!

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ümraniye’nin genelinde kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

alanya cadde yenileme çalışmaları Haberi

alanya cadde yenileme çalışmaları


Alanya Belediye Başkan Adem Murat Yücel, Alaiye Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi.


Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Esnaflar ve vatandaşlar ile çalışmalar hakkında fikir alış verişi yapan Başkan Yücel, Alaiye Caddesi’nde çalışmaların sona doğru yaklaştığını ve önümüzdeki günlerde tamamlanacağını söyledi.


Bisiklet yolu, cep otoparkları ve yeni kaldırım düzenlemesi ile örnek caddeler arasında yer alan Alaiye Caddesi’nde faaliyet gösteren işletme sahipleri çalışmalardan ötürü Başkan Yücel ve ekibine teşekkür ettiler. Yol ve kaldırımların yeni uygulama ile genişlediğini ve caddenin ferah ve daha aydınlık olduğunu belirten esnaflar, ‘’Alanye Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ederiz. Alaiye Caddesi’nin bu kadar değişeceğini tahmin etmiyorduk. Bizim kadar mahalle sakinleri de çalışmalardan...