29 / 03 / 2024

Alanya Konaklı modern caddesine kavuştu!

Alanya Konaklı modern caddesine kavuştu!

Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi'nde en önemli arterlerden birisi olan Cömert Caddesi'nde kaldırım ve parke çalışması tamamlandı.



Alanya Belediyesi, Konaklı Mahaliesi'nde en önemli arterlerden birisi olan Cömert Caddesi'nde kaldırım ve parke çalışması tamamlandı. Çalışma kapsamında 10 metre olan yol, imar planına uygun olarak perde duvarlarıyla desteklenerek 20 metre genişliğine çıkanldı.Tüm bölgeleri modern ve kaliteli caddelere kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahaliesi'nde Güzelyalı Caddesinden sonra parke ve kaldırım çalışması başlattığı Cömert Caddesinde çalışmalar tamamlandı Stabilize çaltşmalan kapsamında ilk olarak perde duvarlarla desteklenen cadde 20 metre genişliğine çıkarılarak, kaldırım ve parke taşı döşendi. Aydınlatma ve orta refüj çalışmalarının tamamlandığı caddede orta refüj bitkilendirme çalışması devam ediyor. 



Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cömert caddesinde 1250 metre parke ve kaldırım yaptıklarını belirterek, "Çalışmalar kapsamında 10 metre olan yo! genişliği 20 metreye çıkarıldı. Aydınlatmalan dâhil diğer işler tamamlanarak caddeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Halkımızın talepleri ve belediyemizin planlamaları doğrultusunda tüm caddelerimizi modem ve daha kullanışlı noktalara taşımak İçin bu tür çalışmalarımız devam edecek." dedi.



Antalya Hilal





Geri Dön