16 / 04 / 2024

Alanya Konaklıya modern cadde

Alanya Konaklıya modern cadde

Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi'nde en önemli arterlerden birisi olan Cömert Caddesi'nde kaldırım ve parke çalışması tamamlandı.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Yabancıya konut satışında zirve Alanya’nın! Konutların değeri 3 yılda yüzde 750 arttı!

Antalya’da yabancıya konut satışta Alanya zirveye oturdu. 2023 yılında sıfır 100 metrekare bir daire yaklaşık 5.000.000 lira ile 6.000.000 TL arasında satıldı. Böylece son 3 yıldaki değer artışı oranı yüzde 750 - 850 arasında değişiyor.

Alanya'da Walter Godina'ya ait ev 727 bin TL'ye kamulaştırılıyor!

Alanya'da yılda 2 milyona yakın ziyaret alan Alanya Kalesi’nin Ehmedek bölgesinde Avusturyalı Walter Godina’ya ait evin duvarlarının hemen yanında bulunan surların yaklaşık 6 metrelik bölümü yıkıldı.

Alanya Belediyesi yaşlı çiftin evini yeniliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, yaşanan heyelanda evleri kullanılamaz hale gelen yaşlı çiftin evini yenilemek için çalışma başlattı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaşam Merkezi açıldı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Alanya'ya 880 milyon TL'nin üzerinde yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya 880 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Kayseri'ye modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

TOKİ'den İTÜ Taşkışla'ya modern amfi! 

Taşkışla yerleşkesinde TOKİ, Özyazıcı İnşaat ve Mİ'MAR Mimarlık'ın desteğiyle renovasyonu tamamlanan 126 no'lu amfi yeniden kullanıma açıldı...

Modern yaşam alanlarına Emlak Konut imzası!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 65 yıllık yolculuğu boyunca modern yaşam alanları inşa etmekle kalmadı, Türkiye’nin iki büyük ilinde, bugün biri ilçe olmuş üç büyük semtin temelini attı...

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

Bursa Yeşilyayla'ya modern aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Yeşilyayla Mahallesi'ne aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Alanya Konaklıya modern cadde Haberi

Alanya Konaklıya modern cadde

Alanya Belediyesi, Konaklı Mahaliesi'nde en önemli arterlerden birisi olan Cömert Caddesi'nde kaldırım ve parke çalışması tamamlandı. Çalışma kapsamında 10 metre olan yol, imar planına uygun olarak perde duvarlarıyla desteklenerek 20 metre genişliğine çıkanldı.Tüm bölgeleri modern ve kaliteli caddelere kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahaliesi'nde Güzelyalı Caddesinden sonra parke ve kaldırım çalışması başlattığı Cömert Caddesinde çalışmalar tamamlandı Stabilize çaltşmalan kapsamında ilk olarak perde duvarlarla desteklenen cadde 20 metre genişliğine çıkarılarak, kaldırım ve parke taşı döşendi. Aydınlatma ve orta refüj çalışmalarının tamamlandığı caddede orta refüj bitkilendirme çalışması devam ediyor. 



Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cömert caddesinde 1250 metre parke ve kaldırım yaptıklarını belirterek, "Çalışmalar kapsamında 10 metre olan yo! genişliği 20 metreye çıkarıldı. Aydınlatmalan dâhil diğer işler tamamlanarak...