26 / 04 / 2024

Alanya Konaklı cadde projesi

Alanya Konaklı cadde projesi

Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi'nde en önemli arterlerden birisi olan Cömert Caddesi'nde kaldırım ve parke çalışması tamamlandı.

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Alanya'da şok 'kaçak' iddiası!  

Alanya Belediye Meclisi tarafından MHP'li üyesi Mehmet Ali Tekin ortaklığında, Konaklı Mahallesi'nde otel, dükkan ve daire konseptinde yaptırılan inşaat üzerinde fazla kat çıkıldığı söylendi.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Alanya Konaklı eski belediye binası ALKÜ'ye tahsis edildi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşıarasında yapılan protokolle Konaklı eski Belediye Binası 5 yıllığına ücretsiz olarak ALKÜ’ye tahsis edildi.

Alanya'da inşaat işçisi 6 metreden düştü!

Alanya Konaklı Mahallesi'nde inşa edilen AVM'de çalışan inşaat işçisi Veysi Tutkaç 6 metre yükseklikten düştü. İskelede ayağının kayması sonucu düşen işçi ağır yaralandı.

Alanya Konaklı'ya yeni park!

Mahallelerdeki çocuk parkı ve yeşil alan sayısını arttırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkını daha hizmete açtı.

Alanya Konaklı Sanayi'de asfalt sevinci!

Alanya Belediyesi’nin asfalt atağı sürüyor. Konaklı Mahallesi Sanayi Sitesi çevresindeki yolları kısa zamanda açarak, hizmete sunan Fen İşleri Ekipleri, özellikle sanayi esnafının memnuniyetle karşıladığı yeni yolların asfaltlama çalışmasına başladı.

Alanya'daki prestij cadde çalışmaları vatandaşı memnun etti!

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Alanya Alaiye Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Yayla Caddesi Kavşağı ile Hacet Caddesi arasındaki bölümde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı

Antalya Alanya'da 4.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya İli Alanya İlçesi Milli Emlak Müdürlüğü, Konaklı ve Mahmutlar'da bulunan tarla ve araziyi satışa çıkardı. Günübirlik turizm tesis alanı ve tercihli kullanım alanı imarlı arsaların toplam bedeli 4 milyon 401 bin 359 TL olarak belirlendi.

Alanya Konaklı modern caddesine kavuştu!

Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi'nde en önemli arterlerden birisi olan Cömert Caddesi'nde kaldırım ve parke çalışması tamamlandı.

Alanya Cömert caddesi yenileniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde halkın yoğun olarak kullandığı Cömert Caddesi’nde geçtiğimiz ay başlatılan kaldırım ve parke çalışmasında sona gelindi.

Alanya Alaiye caddesi yenilendi!

Alanya Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla şehir merkezindeki kaldırım çalışmalarıyla cadde ve sokaklar yeni yüzüne kavuşuyor. Bu kapsamda Alanya’nın en önemli caddelerinden birisi olan Alaiye Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışması başlatıldı.

Alanya Konaklı cadde projesi Haberi

Alanya Konaklı cadde projesi

Alanya Belediyesi, Konaklı Mahaliesi'nde en önemli arterlerden birisi olan Cömert Caddesi'nde kaldırım ve parke çalışması tamamlandı. Çalışma kapsamında 10 metre olan yol, imar planına uygun olarak perde duvarlarıyla desteklenerek 20 metre genişliğine çıkanldı.Tüm bölgeleri modern ve kaliteli caddelere kavuşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahaliesi'nde Güzelyalı Caddesinden sonra parke ve kaldırım çalışması başlattığı Cömert Caddesinde çalışmalar tamamlandı Stabilize çaltşmalan kapsamında ilk olarak perde duvarlarla desteklenen cadde 20 metre genişliğine çıkarılarak, kaldırım ve parke taşı döşendi. Aydınlatma ve orta refüj çalışmalarının tamamlandığı caddede orta refüj bitkilendirme çalışması devam ediyor. 



Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cömert caddesinde 1250 metre parke ve kaldırım yaptıklarını belirterek, "Çalışmalar kapsamında 10 metre olan yo! genişliği 20 metreye çıkarıldı. Aydınlatmalan dâhil diğer işler tamamlanarak...