29 / 03 / 2024

Alanya Konaklı'ya yeni park!

Alanya Konaklı'ya yeni park!

Mahallelerdeki çocuk parkı ve yeşil alan sayısını arttırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkını daha hizmete açtı.




Alanya Belediyesi, şehre yeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Konaklı Mahallesi Kulak Caddesi, 302 Sokak, 364 ada ve 104 ada yanında bulunan 10.000 m2’lik yeşil alana projelendirilen, içerisinde çocuk oyun grubu ve yürüyüş yolu bulunan park, vatandaşların hizmetine sunuldu.


“PARKLARIN HER MAHALLEMİZDE ÇOĞALTILMASI ADINA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”


Alanya genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını ve oyun parkı sayısını artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar; “Çocukların güven içinde eğlenmelerini sağlamak, yetenek ve beceri gelişimlerinde fayda sağlayacak olan oyun gruplarını oluşturmaya devam ediyoruz. Pedolojik olarak da faydası ve gereği olan oyunları en iyi şekilde oynamaları için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alanya Belediyesi olarak Konaklı Mahallemize de yeni bir çocuk oyun parkı kazandırdık.” dedi. 



Alanya Belediyesi



Geri Dön