28 / 03 / 2024

alanya teleferiği ne zaman hizmete girecek

alanya teleferiği ne zaman hizmete girecek

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, tam gaz devam ediyor.

Kdz Zonguldak Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 200 adet konut satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Kdz Zonguldak Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Ilgın Evleri kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 180 aya varan vade imkanı sağlanan proje 609 konut kura yöntemiyle satışta. Peki TOKİ Ilgın Evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman kura çekilişi ne zaman?

Ev fiyatlarının 140 bin 157 TL'den başladığı projede toplamda 106 adet daire yer alıyor. Peki TOKİ Kırşehir Kaman kura çekilişi ne zaman?

Van Şerefiye TOKİ 2+1'lerin kura çekilişi ne zaman?

2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'lerin kura sonuçlarının açıklandığı projede standart 2+1 dairelerin kura çekilişi ertelendi. Peki Van Şerefiye TOKİ 2+1'lerin kura çekilişi ne zaman?

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için kura çekilişi yapıldı. Peki Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Sivas İmranlı TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan TOKİ Sivas İmranlı projesinde daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Sivas İmranlı TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Nevşehir Merkez Kale TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 80 adet dairenin kentsel dönüşüm projesi kapsamında satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 96 bin 794 liradan başlıyor. Peki Nevşehir Merkez Kale TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Aksaray Merkez Emekli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Aksaray Merkez projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Aksaray Merkez Emekli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat sağlanıyor. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen projesinde dün 47 daire için kura çekilişi gerçekleşti. Peki 198 konutluk ek ihale TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Konut alana devlet desteği ne zaman?

26 Şubat 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelik gereğince konut alana devlet desteği yapılacak. Peki, konut alana devlet desteği ne zaman başlayacak?

TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

Emekli TOKİ Adana Sarıçam'da toplam 300 adet daire emekli kategorisinde satışa çıkarıldı. Projedeki daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

alanya teleferiği ne zaman hizmete girecek Haberi

alanya teleferiği ne zaman hizmete girecek



Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, tüm hızıyla devam ediyor. Projenin en önemli aşamalarından 2 ve 4 nolu direklerin monte edildiği alanda çalışmaları denetleyen Başkan Yücel, “ Teleferik projesi hızlı bir şekilde devam ediyor. Bugün alt istasyonda 2 nolu ,üst  istasyonun ise 4 nolu direklerin montajı yapılıyor. Halkımızı projenin seyri ile alakalı bilgilendirmek için bugün bende çalışmalara katıldım. Çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Her zaman söylediğim gibi, İnşallah çok büyük bir aksilik olmazsa Mayıs sonu gibi tüm Alanya olarak teleferiğe bineceğiz" dedi.


BEDESTEN ÇARŞISINI AYAĞA KALDIRIYORUZ


Teleferik projesinin bir ayağının da Alanya Kalesindeki kültür varlıklarının tanıtılması ve korunması olduğunu belirten Başkan Yücel, ”Bu kapsamda Yıllardan beri atıl durumda bulunan Bedesten’in...