24 / 04 / 2024

Albarakatürk konut kredisi

Albarakatürk konut kredisi

Katılım bankaları konut alımında farklı modeller uyguluyor. Katılım bankalarının gayrimenkul finansmanındaki payı yüzde 7’lere ulaştı ve önümüzdeki dönemde bu payın artması bekleniyor. 

Albarakatürk'ün 120 ay vadeli konut kredisinin oranı yüzde 1 oldu!

Bankaların konut kredisi oranlarında yaptığı indirim yarışına Albarakatürk de katıldı. Albarakatürk aldığı indirim kararıyla, 3-120 ay vade aralığındaki konut kredisi oranlarını 0.05 puan düşürdü.

Albarakatürk konut kredisi oranlarını arttırdı!

KrediPazari.com’un edindiği bilgilere göre Albaratürk tüketici kredisi oranlarını arttırdı ve konut kredisi, tüketici finansman kredisi, arsa kredisi ve taşıt kredisi oranları 0.05 puan arttı...

Akbank'tan 300 bin TL'lik "İlk Evim Konut Kredisi" fırsatı!

Özel bankalar arasında olan Akbank, konut kredisinde de sıkça araştırılan bankaların başında geliyor. Konut kredisi çekmek isteyenler bankaların sunduğu güncel faiz oranlarını takip ederken, Akbank 300 bin Türk Lirası İlk Evim Konut Kredisi tablosunu duyurdu.

Konut kredisi almak isteyenlere müjde! Halkbank'tan 750.000 TL konut kredisi imkanı...

Ev sahibi olmak isteyenler için konut kredisi imkanları en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, Halkbank 750.000 Türk Lirası konut kredisi yeni taksit tablosunu yayınladığını duyurdu. İşte haberin detayları...

Albaraka Türk’ten, avantajlı oranlarla konut kredisi fırsatı!

Ev almak isteyenlerin yüzünü güldüren Albaraka Türk konut finansmanında yüzde 1,69 ile başlayan kâr oranları ile finansman imkânı sağlıyor.

Konut kredisi almak isterken dolandırıldı!

Bakırköy'de 56 yaşındaki emekli Hınkaper Marik  konut kredisi almak isterken dolandırıldı. 

Konut kredisi faizleri 2 Ağustos 2019'dan beri en yüksek seviyesinde!

Türk Lirası mevduat faizi ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarında yükseliş devam ediyor. İhtiyaç kredisi yıllık faizleri yüzde 22,85'e ulaştı. TL bazlı konut kredi faizleri 39 baz puan artış göstererek yüzde 17,88 oldu ve konut kredisi faizleri 2 Ağustos 2019’dan beri olan en yüksek seviyesini gördü.

Gurbetçilere 'konut kredisi' kolaylığı!

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşların Türkiye’den konut kredisi kullanarak ev alıp alamayacağı araştırılıyor. Peki gurbetçiler konut kredisi kullanabilir mi? Yurt dışında yaşayanlar hangi şartlarda kredi kullanabilecekler? İşte tüm merak edilenler...

TEB konut kredisi faiz oranları yükseldi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) konut kredisi faizlerinde artış uyguladı. Banka yüzde 0.97 faiz oranı ile kredi kullandırırken oranlarını 0.99’a çıkarttı.

Türk konut sektörüne Çinli ilgisi!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarını 0.99’a indirmesi konut sektöründeki satışları da artırdı. Coldwell Banker ACCE Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, Uzakdoğulu yatırımcı için Türk konut sektörünün cazip olduğunu söyledi.

En düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 0.98’e indi!

Yaklaşık üç buçuk ay sonra en düşük konut kredisi faiz oranı değişti. Kuveyt Türk Bankası yüzde 0.98 kar payı oranı ile konut finansmanı kullandırmaya başladı...

Kuveyt Türk kampanyalı konut kredisi oranları!

Kuveyt Türk Bankası kampanyalı konut finansmanı ürünü için kar payı oranlarını yüzde 1.08’e kadar düşürdü. Söz konusu oran özel bankalar arasındaki en düşük konut kredisi faiz oranı oldu...

Kuveyt Türk konut finansmanı oranları yüzde 1.11’e düştü!

Kuveyt Türk Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını yüzde 1.11'e düşürdü. Söz konusu oran özel bankalar arasında görülen en düşük konut kredisi faiz oranı oldu.

TEB konut kredisi faizini yüzde 1,55'e indirdi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kredi kampanyası ile konut kredisi faizini yüzde 1,55'e kadar düşürdü. TEB, bu kapsamda konut kredilerinde en uygun fiyatlama sunan bankalardan biri oldu.

TEB'de konut kredisi faizi yüzde 1,61!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), başlattığı kredi kampanyası ile konut kredisi faizini yüzde 1,61’e kadar düşürdü...

Albarakatürk konut kredisi Haberi

Albarakatürk konut kredisi

Konut alacaklara diğer bankalardan farklı modellerle destek olan katılım bankalarının gayrimenkul finansmanındaki payı yüzde 7’lere ulaştı. Doğrudan kredi vermeyen katılım bankaları; ya konutu satın alıyor, kredi kullanan kişiye kiralıyor ya da konut alımına doğrudan ortak oluyor. 

Borç vermiyoruz


Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Gayrimenkul pazarında katılım bankalarına her geçen gün ilginin arttığını ifade eden Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, her kalemde olduğu gibi gayrimenkul alanında da katılım bankalarının payının büyüdüğünü söyledi. Göktaş konuyla ilgili şunları söyledi; "Katılım bankaları bankacılık sektöründen yüzde 5’lik pay almakta iken, konut finansmanında sektördeki payı yüzde 7’lerde. Bu payın gelecek dönemlerde kamu katılım bankalarının büyümesi ve yeni kamu, özel katılım bankalarının da sektöre dâhil olması ile birlikte ivmelenerek yükseleceği kanaatindeyim” dedi.

Katılım bankalarının...