28 / 03 / 2024

Albarq Internatıonal İnşaat iletişim

Albarq Internatıonal İnşaat iletişim

Albarq Internatıonal İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Othman Al Hmoud ve Mohammad Alhmoud ortaklığında kuruldu. 

Onal Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onal Global İnşaat Malzemeleri Petrol Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Küçükönal tarafından kuruldu.

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Debajco Internatıonal Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debajco Internatıonal Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Ibrahım Deeb Soboh tarafından kuruldu. 

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Şenlet Ayşegül Akkaşoğlu tarafından kuruldu.

Bng Internatıonal İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bng Internatıonal İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Günay Hüsnü Atay ve Mehmet Bahadır Atay ortaklığında  kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi Bakırköy'de Feras Mollamosa tarafından kuruldu.

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Eren Yağız Özcan tarafından kuruldu.

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi açıldı!

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Amer tarafından kuruldu.

Ratıonal Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ratıonal Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Konuralp tarafından kuruldu.

Promas İnternacıonal İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promas İnternacıonal İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Güzel, Ezad Youssef R. Elghebllawı ve Ghada Amr Alı    Elmajnoon tarafından kuruldu.

Arka Internatıonal İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Arka Internatıonal İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Can Polat, Iman Safar Rıza Delbarı tarafından kuruldu.

Albarq Internatıonal İnşaat iletişim Haberi

Albarq Internatıonal İnşaat iletişim

Albarq Internatıonal İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Othman Al Hmoud ve Mohammad Alhmoud ortaklığında kuruldu. 

Albarq Internatıonal İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
TEKSTIL ve KONFEKSIYON 1. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Albarq Internatıonal İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Molla Gürani Mah.Turgut Özal Millet Cd.Küçüksaray Ap.N:26/7...