25 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu partisi

Ali Ağaoğlu partisi

İşadamı Ali Ağaoğlu, önceki gün son projesi Maslak 1453'te yaşayanlar için sürpriz sevgililer partisi yaptı. 2 bin kişinin katıldığı partide ünlü isimler de vardı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu akrabalarına sucuk partisi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu düğün öncesi akrabalarına sucuk partisi düzenledi

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü!

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Ali Ağaoğlu rötarlı Sevgiler Günü partisi verdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve kendisinden 38 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gülpınar, MyClub World’da gecikmeli ‘Sevgiler Günü’ partisi verdi.

Ali Ağaoğlu Maslak 1453'teki sevgililere sürpriz yaptı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, önceki gün son projesi Maslak 1453'te yaşayanlar için sürpriz sevgililer partisi yaptı. 2 bin kişinin katıldığı partide ünlü isimler de vardı.

Ali Ağaoğlu'dan oğlu Mert'e sürpriz doğum günü partisi!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, oğlu Mert’e sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.Hiçbir şeyden haberi olmayan Mert, hazırlanan bu sürpriz karşısında çok sevindi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege için sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,küçük oğlu Ali Ege’nin 3’üncü yaş günü kutlaması için doğum günü partisi organize etti. Kutlamaya yaklaşık 100 kişi katıldı.

Ali Ağaoğlu Uludağ'da gecikmeli doğum günü partisi verdi!

Ali Ağaoğlu, 3 Mart’taki doğum gününü önceki akşam Uludağ’da kutladı. Sevgilisi Sofia Larina, Moskova’da olduğu için doğum günü kutlamasını erteleyen Ağaoğlu, sevgilisiyle çalan müziğe eşlik edip dans etti.

Ali Ağaoğlu'ndan boy farkına pratik çözüm!

Ali Ağaoğlu, yeni barıştığı sevgilisi Sophia Larina için sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Taksim’deki bir restoranı kapatan işadamı, 25 yaşına basan sevgilisine zümrüt taşlı takı hediye etti

Ali Ağaoğlu'dan Sofia Larin'e doğum günü partisi!

Ali Ağaoğlu'dan Sofia Larin'e doğum günü partisi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun 2008 Rusya Güzellik Kraliçesi olan eski sevgilisi Sofia Larin’e doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu, oğlu Mert'in doğum gününü Kanyon'da kutladı!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Mert'e Kanyon Fun Gate'de doğum günü partisi düzenledi

Ali Ağaoğlu partisi Haberi

Ali Ağaoğlu partisi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün son projesi Maslak 1453'te yaşayanlara Sevgililer Günü sürprizi yaptı. Yağan kar ve eksi 3 derece soğuğa rağmen yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı parti düzenledi. Partiye birçok ünlü isim katıldı. Gecede sahneye çıkan Zeynep Özyılmazel, Ozan Doğulu ve Ece Seçkin, şarkılarıyla havayı ısıttı. İşleri nedeniyle yurt dışında olan Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşı Duygu Su Gülpınar da partiye katılanlar arasındaydı. Sokak karnavalı havasında geçen partide konuklar bol bol sucuk ekmek de yedi.



Sabah...