29 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlunun babası kim

Ali Ağaoğlunun babası kim

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu hayatını kaybetti. Gece yarısı evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat eden Miktat Ağaoğlu 83 yaşındaydı...

Ali Ağaoğlu babası adına Maslak'ta cami yaptırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, merhum babası Miktat Ağaoğlu adına yaptırdığı camiyi kısa sürede ibadete açmayı planlıyor.

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Ali Ağaoğlu, oğlu Emre'nin doğum gününü kutladı!

Ali Ağaoğlu, ortanca oğlu Emre’nin 11’inci yaşını ilginç bir partiyle kutladı. Emre Ağaoğlu, üzerinde “Dikkat inşaat alanı yazan” doğum günü pastasının mumlarını babasıyla birlikte üfledi.

Ali Ege Ağaoğlu babasının izinden gidecek!

Gül Gölge Saygı’nın oğulları polis ve asker olma hayali kuruyor. Petek Ertüre’nin oğlu ise babası Ali Ağaoğlu’nun izinden gidecek...

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu dün Nişantaşı'na geldi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena, önceki gün babasının kendisi ve özel misafirleri için tahsis ettiği lüks araçla Nişantaşı’na geldi.Önce geçeceği yere yürümeyi düşünen genç kız, sonra vazgeçip yine kendisini bekleyen araca bindi.

Ali Ağaoğlu Hazal Mesudiyeli ile önceki gün Bebek’te görüntülendi!

Ali Ağaoğlu Hazal Mesudiyeli ile önceki gün Bebek’te görüntülendi. Babası Cengiz Mesudiyeli’nin yaş farkından dolayı onay vermediği ilişkisini bu sert tepkiye rağmen noktalamayan genç kızın keyfi yerindeydi.

Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi Ayten Alpar için inşaat şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin kentsel dönüşüm projeleri geliştireceğini belirten Ağaoğlu, “Yeni şirkete ortanca eşim bakacak” dedi...

Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi için inşaat şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin kentsel dönüşüm projeleri geliştireceğini belirten Ağaoğlu, “Yeni şirkete ortanca eşim bakacak” dedi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'ye Cartier marka bilezik hediye etti!

Eski hayat arkadaşı ve oğlunun annesi Petek Ertüre'nin doğum gününe sürpriz bir baskın yapan işadamı Ali Ağaoğlu, genç kadınla karşılıklı göbek attı. Ağaoğlu Ertüre’ye Cartier marka bir bilezik hediye etti...

Ali Ağaoğlu Petek Ertüre'nin doğum gününe katıldı!

Petek Ertüre, 30’uncu yaşını önceki akşam kız arkadaşlarıyla Arabesque’te kutladı. Partinin sürprizi Ali Ağaoğlu’ndan geldi. Ertüre’nin eski sevgilisi ve oğlu Ali Ege’nin babası Ağaoğlu, ilerleyen saatlerde partiye katıldı.

Ali Ağaoğlu-Hazal Mesudiyeli ilişkisi dikkat çekmeye devam ediyor!

Mesudiyeli Instagram hesabından yaptığı açıklamalarda da Ali Ağaoğlu'yla ilişkilerinin olduğunu ve ona karşı büyük bir ilgi duyduğunu söylemişti...Mesudiyeli'nin babası Cengiz Mesudiyeli ise "Tamamen yanlış hem de tek bir iyi tarafı yok" dedi

Ali Ağaoğlu: Hazal Hanım'ın ailesiyle tanışıyorum, hiçbir sorunumuz yok!

Kendisinden 37 yaş küçük Hazal Mesudiyeli ile aşk yaşayan Ali Ağaoğlu, bu ilişki nedeniyle babasının Mesudiyeli’yi evlatlıktan reddettiği iddiasına yanıt verdi: “Hazal Hanım’ın ailesiyle tanışıyorum, hiçbir sorunumuz yok.”

Ali Ağaoğlunun babası kim Haberi

Ali Ağaoğlunun babası kim

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu, gece yarısı evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.


83 yaşında olan Miktat Ağaoğlu'nun cenazesi bugün İkindi namazını müteakip Batı Ataşehir Mimar Sinan Camii'nden kaldırılarak, Çamlıca Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedilecek.


www.emlakkulisi.com ailesi olarak Ali Ağaoğlu başta olmak üzere yakınlarına başsağlığı...