19 / 04 / 2024

Ali Kemal Yayla kim

Ali Kemal Yayla kim

Plastik ve gıda başta olmak üzere 16 sektörde faaliyet gösteren Yaylalar Holding, yeni yılda Bodrum ve İstanbul'daki yatırımlarla 2015 yılında adını inşaat sektörü ile duyuracak.

Yaylalar Holding inşaat sektörüne giriyor!

Plastik ve gıda başta olmak üzere 16 sektörde faaliyet gösteren Yaylalar Holding, 2015 yılında adını inşaat sektörü ile de duyuracak...

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Uzun, Beraat Kartal ve Yasin Ergüven ortaklığında kuruldu.

Artem Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artem Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ali Kemal Karabak ve Şuheda Karabak ortaklığında kuruldu.

Klf Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klf Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ali Kemal Karahoda tarafından kuruldu.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Kösoğlu tarafından kuruldu.

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti .İstanbul   Şubesi Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Kemal   Değirmenci tarafından açıldı.

Ekşioğlu 5k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 5k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli İle  Adem Ekşioğlu, Ali Kemal Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ke Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ke Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Koçaslan ve Emrah Gülbayraktar ortaklığında kuruldu.

Mek Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Okur tarafından kuruldu.

Siesta Yatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Siesta Yatçılık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Öğüdücü tarafından kuruldu.

Siyahi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyahi Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Bayar tarafından kuruldu.

Ali Kemal Yayla kim Haberi

Ali Kemal Yayla kim
Yaylalar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kemal Yayla, Esenyurt'ta iş merkezi, Beylikdüzü'nde depo, Bodrum'da konut yapacaklarını söyledi.2015 yılı ciro hedefinin 500 milyon dolar olarak açıklayan Ali Kemal Yaya 2014 yılında büyüme hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirterek şöyle konuştu: "Yayalar Holding olarak hedeflediğimiz yüzde 15'lik büyümeyi gerçekleştirerek 2014 hedeflerimizi gerçekleştirdik. Şimdi artık önümüze 2015 yılı hedeflerini koyduk. Yeni yılda sektörde aşağı yukarı 65 milyon lira civarında bir yatırım yapacağız" dedi.


Lokomotif sektörü olan olan plastik sektörünün yine birinci sırada olacağını ancak bu kez inşaat sektörüne de ağırlık vereceklerini belirten Yayla, "Bodrum'da inşaat faaliyetlerine başlamıştık. Fakat turizm mevsiminin başlamasıyla inşaat hafriyat işlerini yapmış ama turizm sektörü ile zorunlu olarak beklemeye alınmıştı. Şimdi Bodrum'da inşaat faaliyetlerine tekrar başlıyoruz. 154 villadan oluşan projede , 30...