20 / 04 / 2024

ali nuhoğlu nuhoğlu inşaat

ali nuhoğlu nuhoğlu inşaat

Nuhoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu kimdir? Ali Nuhoğlu inşaat sektörüne ne zaman girdi? Nuhoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği projeleri nelerdir? Nuhoğlu İnşaat yapımı devam eden projeler nelerdir?

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedemax Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dedeoğlu tarafından kuruldu.

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ali Efendioğlu ve Serhat Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Agroup Emlak Danışmanlığı Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agroup Emlak Danışmanlığı Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ahmad Kassar ve Ali Sassilaoğlu ortaklığında kuruldu.

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavera İnşaat Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ali Davutoğlu ve Hüseyin Efe Davutoğlu ortaklığında kuruldu.

Alhak İnşaat Yapı Tekstil Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhak İnşaat Yapı Tekstil Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Canbazoğlu tarafından kuruldu.

Alkas İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkas İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Canbazoğlu tarafından kuruldu.

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

Ayf Plastik İnşaat Makine Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayf Plastik İnşaat Makine Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eroğlu ve Şahin Çetin tarafından kuruldu.

Moll Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moll Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  15 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mollaalioğlu tarafından kuruldu.

Unique İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unique İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Alioğlu tarafından kuruldu.

ali nuhoğlu nuhoğlu inşaat Haberi

ali nuhoğlu nuhoğlu inşaat

Ali Nuhoğlu kimdir? 

Ali Nuhoğlu, 1962 Trabzon doğumlu. Liseyi, Kabataş Erkek Lisesi’nde okuyan Ali Nuhoğlu bugün Hizmet Yeterlilik Belgesi, ISO 9001-2008, ISO 14001-2004, OHSAS 18001-2007 belgelerine sahip Nuhoğlu İnşaat'ı da içinde barındıran Nuhoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı. 


Ali Nuhoğlu, üniversiteyi Bulgaristan’daki Sofya Üniversitesi’nde Hukuk eğitimi alarak tamamladı. Ali Nuhoğlu, 1986 yılında aile fertleri ile birlikte Nuhoğlu İnşaat’ı kurdu. İstanbul, Ankara, Irak-Bağdat ve Erbil, Libya-Trablus, Kazakistan-Almaata ve Katar’da ofis açtı.


Nuhoğlu İnşaat’ta Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Nuhoğlu, evli ve 3 çocuk babası. 


Nuhoğlu İnşaat projeleri..

Bayrampaşa Şehir Parkı, Cebeci Spor ve Şehir Parkı, Kasımpaşa Sururi Parkı, Yeşil Alan Çalışmaları, Eğitim Yapıları Yeniden Yapım, Eğitim Yapıları Güçlendirme, Ankara İlksan Sosyal Donatı İnşaatları, Afyon Türk Telekom Eğitim Yapısı ve Konferans Salonu İnşaatı, Kırıkkale Alarm İskan Tesisi...