26 / 04 / 2024

ali türkan biyografi

ali türkan biyografi

2009 ve 2010 senelerinde ismi gündemden düşmeyen Ali Türkan kimdir? İş adamı ve Müteahhit Ali Türkan ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkan Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sienalt Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aliş Türk ve Sinan Türk ortaklığında kuruldu.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykan Altyapı İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Türkan Akkuş Soyyiğit tarafından kuruldu.

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Tüylü tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkdönmez Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Muhammet Ali Türkdönmez tarafından kuruldu.

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mükail Türkan tarafından kuruldu.

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşer Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Türkan Atay tarafından kuruldu.

Aden Elektromekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Elektromekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tınastepe tarafından kuruldu.

Meral Akşener'den kaçak çiftlik yanıtı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın sahip olduğu çiftlikle ilgili iddiaları cevaplandırdı.

Ömay Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ömay Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile türkan Öztürk tarafından kuruldu.

Mimariyen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimariyen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkan Tanrıverdi tarafından kuruldu.

ali türkan biyografi Haberi

ali türkan biyografi

Ali Türkan kimdir?

Tokat Zile nüfusuna kayıtlı İş adamı ve Müteahhit Ali Türkan, ilk iş hayatına Konya'da girdi. 1200 konutluk inşaat yapan ancak işleri iyi gitmeyen Ali Türkan Türkiye'yi terk ederek Suudi Arabistan'a gitti. 


Suudi Arabistan'da da tutunamayan Türkan, Suudi Arabistan'daki iş avansı olan 40 milyon doları 1988'den itibaren petrol fonlarında değerlendirdi. İsviçre'de bulunan parası 3.5 milyar dolara çıkan Ali Türkan, 2009 yılında bu parayı Türkiye'ye getireceğini söyleyerek gündem konusu olmuştu.


Türkan, 27 Şubat 2009 tarihinde Ankara Cumhuriyet Vergi Dairesine yurt dışındaki 5,2 milyar liralık kaynağı Türkiye'ye getireceğini beyan etmişti. Ali Türkan'a yaptığı bu başvuru kapsamında 104 milyon lira vergi tahakkuk ettirilmiş ve mevzuat gereği bu vergiyi takip eden ayın sonuna kadar ödemesi istenmişti.


Ancak Ali Türkan, Varlık Barışı için getireceğini vaat ettiği...