26 / 04 / 2024

Alibeyköy Baraj Yolu

Alibeyköy Baraj Yolu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Alibeyköy’deki modern donanımlı tesisi bu yıl da İstanbulluların hizmetinde…

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

5. Levent Konutları Alibeyköy fiyatları!

5. Levent Konutları Alibeyköy fiyatları 610 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 5. Levent Alibeyköy'de 31 Ağustos'a kadar 0,70 faizle 120 ay taksit fırsatı sunuluyor...

5.Levent Alibeyköy satış listesi fiyatları!

5.Levent Alibeyköy satış listesi fiyatları 610 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Torunlar projesi 5.Levent'te teslimler Mayıs 2018'de gerçekleştirilecek...

5. Levent Evleri Alibeyköy fiyat listesi!

5. Levent Evleri Alibeyköy fiyat listesi 610 bin liradan başlayarak değişiyor. 5. Levent projesinde ilk etap Mayıs 2018'de teslim edilecek...

Ordu Gölköy Çevre Yolu'nda sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Gölköy ilçesinde düzenlediği iftar programı binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gölköy Çevre Yolu’nun yakında hizmete açılacağını söyledi.

5. Levent Alibeyköy konut fiyatları!

5. Levent Alibeyköy konut fiyatları 590 bin liradan başlıyor. Torunlar GYO projesi 5. Levent Alibeyköy'de teslimler Mayıs 2018'de gerçekleştiriliyor...

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesisleri'nin yıkılma kararına tepki!

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Tesislerinin yıkılma kararına mahalle halkı ve kulüp sporcuları ve aileleri tepki gösterdi. Mahalle gençlerinin de kullandığı alanın yıkılma sebebi olarak ise gecikmiş kira borçları ve artan kira ücreti gösteriliyor.

Alibeyköy 5. Levent Torunlar ev fiyatları!

Alibeyköy 5. Levent Torunlar ev fiyatları 530 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 5. Levent Evleri projesinde dairelerin teslimleri Mart 2018 yılında gerçekleştiriliyor...

Kale Uluslar Arası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Kale Uluslar Arası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi, Çetin Ergin Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 18 Nisan'da Eyüp, A.Köy Şehirlerarası Otobüs Terminali Güzeltepe Mahallesi'nde açıldı.

İBB'den Eyüp Alibeyköy'de 2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüp Alibeyköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret + konut alanı imarlı arsanın satış bedeli 2 milyon 39 bin 680 TL olarak belirlendi.

5.Levent Alibeyköy'de 620 bin TL'ye 1+1!

Torunlar GYO'nun projesi 5.Levent Alibeyköy'de fiyatlar 620 bin liradan başlıyor. Yakında satışa sunulacak olan 5.Levent 2.etabında 850 konut olacak...

Alibeyköy'deki parka yapılacak bina projesi protesto edildi!

Alibeyköy Karadolap Mahallesi'ndeki, Afet Toplanma Bölgesi ve Çocuk Parkı'na Eyüp Belediyesi tarafından bir yıl önce gelen ihale kararıyla 42 katlı bir bina yapılacağı söylendi.

Emlak Konut GYO Alibeyköy arsası (6.Levent) ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO'nun bugün yapılan İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesinin 2.oturumunda en yüksek teklif Yeni Yapı-Taca İnşaat ortaklığından geldi.

Alibeyköy Baraj Yolu Haberi

Alibeyköy Baraj Yolu

Otoparkları, kafeteryası, tuvaletleri, duşları, sağlık kabini, veteriner hekimleri olan bir tesis Kurban Bayramı’nda İstanbullular’a hizmet verecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kurbanlık satışı ve kesimi için Alibeyköy’de modern donanımlara sahip tesisiyle bu Kurban Bayramı’nda da İstanbullular’a hizmet verecek. 


Alibeyköy Baraj Yolu üzerinde kurulan tesis geçtiğimiz yıl faaliyete başladı. SAĞLIK A.Ş. tarafından işletilen tesis, 12 bin m2 alan üzerine kurulu ve ihtiyaç duyulabilecek her türlü sosyal donatıya sahip.


Otoparkları, kafeteryası, tuvaletleri, mescitleri, satıcılar için ranza, duşları, sağlık kabini, veteriner hekimleri, teknik ofisleriyle İstanbullular’a daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için tasarlandı.


Sürekli temizlenen beton zeminiyle vatandaşlarımızın rahat bir şekilde gezebilecekleri bir altyapıya sahip. Yıkama araçlarıyla sürekli temizleniyor ve atıkların kötü ve sağlıksız manzaralar oluşturmaması için Kesim Üniteleri’nin açık çıkış noktaları izale edilerek, atıklar mini yükleyicilerle toplanıyor....