24 / 04 / 2024

Alibeyköy Mahallesi akaryakıt istasyonu

Alibeyköy Mahallesi akaryakıt istasyonu

İstanbul 4'üncü ve 10'uncu İdare Mahkemeleri 3 farklı iptal kararı alındı. Akaryakıt istasyonu için parsel bitişiğindeki yolu trafiğe kapatıldı.

Alibeyköy'deki 246 bin metrekarelik alanın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda! 

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi Sınırları İçerisinde Kalan 24,59ha (245 bin 900 metrekare) alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Dev kurumdan 2024 yılı petrol için 90 dolar tahmini! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? 

Dev kurum,Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için 90 dolar tahmininde bulundu. Açıklamanın ardından akıllara hemen 'akaryakıta indirim mi gelecek?' sorusu geldi. Peki yeni yılda akaryakıt fiyatları ne olur, indirim gelecek mi?

Alibeyköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, 113 Ada, 162 ve 163 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Banka komisyonlarındaki yüzde 3'lük akaryakıt fiyat artışı tepkilere neden oldu!

Art arda gelen akaryakıt zamlarının vatandaşı zorladığı yetmiyormuş gibi şimdi de bankalar akaryakıt komisyon oranını yüzde 3'e yükseltti. 1000 TL'lik yakıt alımında 30 TL banka komisyonu kesiliyor. Bu durum artık vatandaşların da tepkisine neden oldu. İşte konuyla ilgili detaylar...

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem! Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti!

Akaryakıt fiyatlarında büyük deprem... Son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarını görenlerin aklı başından gitti...

Akaryakıt fiyatlarında resmen büyük deprem! Zam üstüne zam geldi, son dakika fiyatlarını görenler inanamadı! Acil bakın!

Sürücülerin gündeminden düşmeyen akaryakıt fiyatlarında resmen büyük deprem yaşanıyor. Tek tek açıklanan son dakika fiyatlarını görenler inanamadı... Acil bakın...

Akaryakıt zammının ardı arkası kesilmiyor! Araç kullanmak artık yürek ister

Akaryakıt fiyatları artık durdurulamıyor. Seçim döneminde 19 lira seviyelerine seyreden akaryakıt fiyatları yeni zamla birlikte neredeyse iki katına çıkacak. Böylece motorinde seçim sonrası iki aydaki zam oranı yüzde 89,9’a ulaştı. İşte motorin ve benzinden güncel fiyatlar...

Akaryakıt zammı toplu ulaşıma yansıdı! O ilde toplu taşımaya yüzde 35 zam geldi...

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesiyle birlikte toplu ulaşımlara da zam gelmeye başladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşıma yüzde 35 zam yaptı. İşte detaylar...

Nakliyeciler Akaryakıt Zamlarına Tepki Gösteriyor: Yüzde 50 Zam Kapıda!

İzmir'deki kamyoncular ve kamyonetçiler, akaryakıta yapılan zamların ardından nakliye ücretlerinde yüzde 50 zam yapılacağını açıkladı. Akaryakıt fiyatlarındaki artış, ÖTV tutarlarında yapılan düzenlemelerle birlikte gerçekleşti. Karara göre benzin, motorin ve otogaz fiyatlarına büyük oranda zam geld

Akaryakıt zammından sonra enflasyonda büyük artış bekleniyor!

Akaryakıt fiyatlarına yapılan özel tüketim vergisi (ÖTV) zamından sonra ekonomistler önümüzdeki dönemde TÜFE'de sert yükseliş bekliyorlar.

İBB, Alibeyköy'de 80 metrekarelik arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki İstanbul Alibeyköy'de yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum! İşte 8 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki artışlar sonucu benzin fiyatlarına yapılan zam, şimdi de motorin fiyatlarına yansıyor. Petrol fiyatlarındaki yükseliş, akaryakıt fiyatlarını uçurdu ve bayram tatili için köye gitmek artık hayal gibi görünüyor.

Alibeyköy Mahallesi akaryakıt istasyonu Haberi

Alibeyköy Mahallesi akaryakıt istasyonu

Çevre ve Şehirilik Bakanlığı, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesi Alibeyköy Mahallesi'ndeki 'akaryakıt istasyonu' için yeni bir imar planı hazırladı. Bakanlık hazırladığı planla uzaklık şartını sağlamayan akaryakıt istasyonu için parsel bitişiğindeki yolu trafiğe kapattı. Böylece kamuya ait olan yol, parsele eklendi.

Çevre ve şehircilik Bakanlığı tarafından 8 Eylül 2015 tarihinde onaylanan imar planı değişikliğe dair açılan davalarda İstanbul 4'üncü ve 10'uncu İdare Mahkemeleri 3 farklı iptal kararı alındı. 

Önceki gün askıya çıkartılan plana ilişkin AKP'li Etüpsultan Belediye Başkanlığı'nın şartlı görüş sunması ise dikkat çekti Bir Gün'e konuşan inşaat mühendisi ve eski CHP'li İBB Meclis Üyesi İbrahim Doğan, 'Mahkeme kararları ve yasalar, rant uğruna yok sayıyorlar. Yolun plan değişikliği ile akaryakıt istasyonuna ilave edilmesi, kamu yararı taşımıyor. Bu yönünden bu ilave ilkelere aykırıdır'...