25 / 04 / 2024

alican ışık

alican ışık

Same Yapı Turizm İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Alican Işık tarafından kuruldu...

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dear Proje Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alican Körüm ve Osman Erhan Galata ortaklığında kuruldu.

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alican Karaöz tarafından kuruldu.

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utopıan Mimarlık Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Alican Yeşilbaş ve Muhammet Murat Özkan ortaklığında kuruldu.

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Feneri Sağlık Hizmetler Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çoban ve Alican Kerimoğlu tarafından kuruldu.

İmrahors Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmrahors Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Alican Duru ve Yakup Can Memişoğlu ortaklığında kuruldu.

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Blacklıne Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak, Mahmut Özgül ve Ömer Savaş Bilir ortaklığında kuruldu.

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Alican Sığınak Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican Sığınak tarafından kuruldu.

Şenerler Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şenerler Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Proje Taahhüt Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Alican Şener tarafından kuruldu. 

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Alican Ağaoğlu baba oluyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun oğlu Alican Ağaoğlu baba oluyor. Alican Ağaoğlu'nun 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Miray İskiliple kız çocukları olacak. 

Archasia Mimarlık Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Archasia Mimarlık Tasarım İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Yunus Ozan Etirli ve Alican Karahasan ortaklığında kuruldu.

Iğdır’da yıkım çalışmaları sırasında bina çöktü!

Iğdır’da 6 katlı bir binanın yıkım çalışması sırasında çökme meydana geldi. Alican Açkan isimli vatandaş, binanın hiçbir önlem alınmadan yıkılmasına tepki gösterdi.

A Can Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Can Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alican Kılıç ve Cüneyt Kılıç ortaklığında bugün kuruldu.

alican ışık Haberi

alican ışık


Same Yapı Turizm İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu. 750 bin TL'lik sermayeye sahip firma, Alican Işık tarafından kuruldu. 



27 Şubat tarihinde kurulan projenin iş konusu kapsamında bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) yer alıyor. 



Same Yapı Turizm İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Cendere Yolu, No:23 Kat: 2 Bölüm: 3...