26 / 04 / 2024

Alioğlu şirketi nerede

Alioğlu şirketi nerede

Alioğlu Emlak Yatırımları ve İnşaat Anonim Şirketi, Mete Engin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Sezai Şaklaroğlu hangi üniversitede bölüm birincisi oldu? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Sezai Şaklaroğlu kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Sezai Şaklaroğlu ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Saitotx Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saitotx Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Alioğlu tarafından kuruldu.

Enerji Ns Elektromekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerji Ns Elektromekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hamdi Sarıalioğlu ve Ümit Nuhoğlu ortaklığında kuruldu.

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tuğba Alioğlu tarafından  kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Unique İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unique İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Alioğlu tarafından kuruldu.

Alioğlu şirketi nerede Haberi

Alioğlu şirketi nerede

Alioğlu Emlak Yatırımları ve İnşaat Anonim Şirketi, Mete Engin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda kuruldu. 


Alioğlu Emlak Yatırımları ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü emlak ve gayrimenkuller özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi  gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek;bahçe, tarla ve arsalar parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b) Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması yapmak...