26 / 04 / 2024

Alkim Alkali Kimya satılık bina

Alkim Alkali Kimya satılık bina

Alkim Alkali Kimya'nın genel müdürlük binası 60 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı. Satışın gerekçesi, şirket merkezinin başka bir yere taşınma planı olarak açıklandı...

Alkim Alkali Kimya genel müdürlük binasını satıyor!

Alkim Alkali Kimya'nın genel müdürlük binası 60 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı. Satışın gerekçesi, şirket merkezinin başka bir yere taşınma planı olarak açıklandı...

Hakan Cam İnşaat Nakliyat Kimya ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Cam İnşaat Nakliyat Kimya ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hakan Sedef tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Şahtan İnşaat Emlak Danışmanlık Kimya Metal Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahtan İnşaat Emlak Danışmanlık Kimya Metal Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feysel Özdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Hasbeyler Lojistik İnşaat Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasbeyler Lojistik İnşaat Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Karasoy tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Akpınar Medikal Kimya Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Medikal Kimya Plastik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nuray Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Tekno As Asansör Malzemeleri İnşaat Kimya Plastik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekno As Asansör Malzemeleri İnşaat Kimya Plastik Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cüneyt Kan 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Sara Yapı İnşaat Reklam Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sara Yapı İnşaat Reklam Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Erol tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Toryap Kimya Boya İzolasyon Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Toryap Kimya Boya İzolasyon Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Haldun Torlak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Def İnşaat Yapı Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Def İnşaat Yapı Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilek Vatansever tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Hotkar İnşaat Kimya Temizlik Gıda ve Züccaciye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hotkar İnşaat Kimya Temizlik Gıda ve Züccaciye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fedakar Saz tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Kartal'da kuruldu.

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grupal Taşımacılık Lojistik Otomotiv Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Oral tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Kadıköy, Osmanaga Mahallesi'nde kuruldu.

Özsimay İnşaat Metal Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsimay İnşaat Metal Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şükrü Soydan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Bağcılar, Evren Mahallesi'nde kuruldu.

34 Yapı Metal Kimya Plastik Malzemeleri ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34 Yapı Metal Kimya Plastik Malzemeleri ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yağmahan tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Beylikdüzü, Barış Mahallesi'nde kuruldu.

Alkim Alkali Kimya satılık bina Haberi

Alkim Alkali Kimya satılık bina

Temeli 1940’lı yılların sonunda Kimya Mühendisi Veda Kora tarafından atılan Alkim Alkali Kimya A.Ş.'nin genel müdürlük binası satışa çıkarıldı. Bina için 60 milyon TL değer belirlendi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, binanın deprem güçlendirmesi yapılmış durumda. Alkim'in genel müdürlük binası boş olarak teslim edileceği bilgisi ilanda yer alıyor.

Aynı zamanda, hisseleri Borsa İstanbul’da işlem gören Alkim AŞ’nin 5 ayrı yerde üretim tesisi...