29 / 03 / 2024

Alkop Aluminyumculuk Endüstri Teknik Meslek Lisesi

Alkop Aluminyumculuk Endüstri Teknik Meslek Lisesi

Esenyurt Belediyesi yeni dönemde 40 okulu hayata geçirmeyi hedefliyor. Yakın zamanda 22 okul hedefleyen belediye hedeflerine ulaşırsa sınıf mevcut sayısı da 25 'e kadar inecek

Perlit Endüstri İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Perlit Endüstri İnşaat Sanayi Limited Şirketi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün Atafeh Esmailzadeh ve Alıreza Nasser Moadeli imzasıyla kuruldu.

Tekmont Endüstri Tesisleri İmalat Ve Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekmont Endüstri Tesisleri İmalat Ve Montaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kibar Dursun, İsmail Sevimli ve Fuat Genç ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Magnet Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Magnet Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Burak Gümrükcü tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Liva İskele Mühendislik Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liva İskele Mühendislik Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mesut Kolcu ve Muhammet Çalık ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Sancak İskele Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sancak İskele Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 75 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Draco Endüstri ve Yapı Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Draco Endüstri ve Yapı Ürünler Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İzzet Zavaro ve Murat Zavaro ortaklığında kuruldu.

Endüstri bölgelerinde kullanma izni bedeli belli oldu!

Hazine taşınmazlarının idaresi hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 22 Eylül 2016 tarihinde 29835 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.Yönetmelik ile endüstri bölgelerinde kullanma izni bedeli belli oldu..

2D1 Tasarım Toplantısı 8 Eylül'de Yapı-Endüstri Merkezi’nde yapılacak!

Mimarlık, içmimarlık ve tasarım temsilcilerini yıl boyunca buluşturan etkinliklerin başında gelen ve bu yıl altıncısı düzenlenen 2D1 Tasarım Toplantıları 8 Eylül Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek.

Mobilyacılar endüstri 4.0 hakkında ne düşünüyor?

Dünya Gazetesi yazarı Rüştü Bozkurt, Şişecam Planlama Müdürü Yurdakul Alpay ve MOSFED Başkanı Ahmet Güleç ile endüstri 4.0'ı konuştu.

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renıum Yapı Endüstri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi kuruldu!

Argemon Mimarlık Yapı Endüstri Limited Şirketi, Nurşen Ayana tarafından 60 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nautilus İnşaat ve Endüstri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Semih Karagöl tarafından 40 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisi Taş Yapı'nın!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne okul arazisinin korunması için açtığı davalar sürmesine karşın İstanbul Valiliği, Taş Yapı’ya okulda çalışma yapabileceklerine ilişkin izin verdi. Şirket yetkilileri dün sabah erken saatlerde okula giderek ölçüm yaptı.

Alkop Aluminyumculuk Endüstri Teknik Meslek Lisesi Haberi

Alkop Aluminyumculuk Endüstri Teknik Meslek Lisesi

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu geçtiğimiz günlerde ilk yapacakları 22 okuldan ilkinin Örnek Mahallesi'nde temelini atmıştı. İlk yapılacak okul Garanti Koza İlkokulu olarak belirlendi. 


Yeni Yapılacak okullarla 80'den 40-45'e düşen sınıf mevcut sayısı 25'e inecek. Okullardan diğeri Necmi Kadıoğlu Lisesi de Ardıçlıevler Mahallesi'nde yer alıyor. Önümüzdeki dönem hedeflenen okul sayısı ise 40.


Okullarda sosyal aktivite salonları, kazan dairesi, depo, hizmetli odası, sığınak, araç gereç odası, resim dersliği, revir, rehberlik servisi, müzik dersliği, fen labratuarı, santral, kütüphane ve bilgisayar derslikleri hedefleniyor. 


1. Pelit Pastacılık ve Çikolatacılık Teknik Lisesi ve Meslek Yüksek Okulu

2. Alkop Aluminyumculuk Endüstri Teknik Meslek Lisesi

3. Garanti Koza İlköğretim Okulu

4. Osman Bakırcı İlköğretim Okulu

5. Milpa İlköğretim Okulu

6. Tulip İlköğretim Okulu

7. Necmi Kadıoğlu Lisesi

8. Meslek Lisesi

9. Üniversite


Kübra...