25 / 04 / 2024

Alliance Engineering Consulting Mimarlık Mühendislik iletişim

Alliance Engineering Consulting Mimarlık Mühendislik iletişim

Alliance Engineering Consulting Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Abu-Albar tarafından kuruldu.

Emlak vergisiyle ilgili çarpıcı açıklama! Türkiye'de emlak vergisi düşük!

Türkiye'de emlak vergisinin oldukça düşük olduğunu söyleyen Cryptographic Engineering Genel Yayın Yönetmeni Çetin Kaya Tunç, Kaliforniya'daki emlak vergisi ile kıyasladı. İşte detaylar...

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Sungdo Eng Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sungdo Eng Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sungdo Engineering - Construction Co. Ltd. tarafından kuruldu.

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer Chehab ve Mohammed Alı Aljıjaklı tarafından kuruldu.

Sr Engineering Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sr Engineering Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rovshan Mamedov tarafından kuruldu.

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Mehmet Arif Yami tarafından kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Mga Engineering Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mga Engineering Global Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Aysu Öztürk Filiz tarafından kuruldu.

Dht Engineering Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dht Engineering Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Houssam DR.Tlemat tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü dünya basınında!

1915 Çanakkale Köprüsü, Amerikan haftalık dergisi Engineering News-Record'un (ENR) kapağında yer verildi.

İtaz Consulting İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İtaz Consulting İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Gıulıano Regonesı, Ivan Sımetovıc ve Valentıno Loforese ortaklığında kuruldu.

Kovid-19'la 6 bin kişi daha 'ultra zengin' oldu!

Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketlerinden olan Boston Consulting Group'un (BCG) “Küresel Zenginlik 2021” raporu, koronavirüs salgınının ortaya çıkardığı kalıcı ekonomik yansımalara karşı, özel servetteki yükselişi ortaya koydu. 

Alliance Enterprises İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alliance Enterprises İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şahin tarafından kuruldu.

Alliance Engineering Consulting Mimarlık Mühendislik iletişim Haberi

Alliance Engineering Consulting Mimarlık Mühendislik iletişim

Alliance Engineering Consulting Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Abu-Albar tarafından kuruldu.


Alliance Engineering Consulting Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi konusu:

MIMARLIK-MÜHENDISLIK 1 - Sirket her türlü mimari ve mühendislik branşlarının plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiligi ve ilgili resmi kurumlardan her türlü insaat ve iskan ruhsat islemleri yapmak. Çizmis oldugu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, kentsel dönüşüm projelerini çizmek ve bu projeler ile ilgili müşavirlik hizmeti vermek, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dısı proje yarısmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dısından almıs oldugu plan projelerin...