26 / 04 / 2024

Alligator dekorasyon

Alligator dekorasyon

Türkiye’de dekorasyona dair yaratıcı çözümler arayanlara zengin bir bakış açısı sunan Alligator Boya, yeni nesil renk temaları ile dekoratif fikirler oluşturuyor.

Addresistanbul'un dekorasyonda tercihi Alligator!

Alligator Boya, üst düzey hizmet anlayışı ile yaşam alanlarına değer veren, tüketicisine dekorasyon özelinde de seçimler sunarak zevkli mekânlar sunmaya devam ediyor.

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu!

Ressamların yağlı boya tabloları ev dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu. Ev dekorasyonun vazgeçilmez parçalarından biri olacağını belirten Tabloonline.com.tr Kurucusu Akın Kaya, yeni ev alanlara önemli tavsiyelerde bulundu.

Asortie Mobilya'dan yaz için dekorasyon önerileri!

Yaz aylarının kendini hissettirmesiyle beraber evlerde yaz hazırlığı başladı. Klasik mobilyanın adresi Asortie Mobilya, evlerde yaz için dekorasyon önerilerinde bulundu. Asortie Mobilya yaz dekorasyon önerileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rafine Tasarım Dekorasyon Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elçin Şenan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Levent Ebulula Mardin Caddesi'nde kuruldu.

Seramikhome İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seramikhome İnşaat Dekorasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Erdoğan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da Ataşehir, Esatpaşa Mahallesi, Ziyapaşa Caddesi'nde kuruldu.

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu İnşaat Mobilya Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi; Yunus Torunoğlu, Yusuf Torunoğlu, Fatih Torunoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da Sultanbeyli'de kuruldu.

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Dindarol tarafından 3 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran'da kuruldu.

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Murat Bulun Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Mehmet Bulun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Dekorasyon İnşaat Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Yasin Mengir, Esra Küçükkoşum tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İON Yapı Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Sarıyer, Maslak, Veko Giz Plaza'da kuruldu.

Command askı ve bantlar çivisiz dekorasyon çözümleri sunuyor!

3M’in sunduğu Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Demir, Memet Atmaca tarafından 12 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Alligator dekorasyon Haberi

Alligator dekorasyon

Türkiye’de dekorasyona dair yaratıcı çözümler arayanlara zengin bir bakış açısı sunan Alligator Boya, yeni nesil renk temaları ile dekoratif fikirler oluşturuyor. Cezbedici dokularıyla etkileyici ambiyanslar yaratarak yaşam alanlarında sıra dışı bir trend başlatıyor; değişen dekorasyon anlayışına iki yeni efekt ürünüyle damga vurmaya hazırlanıyor.


ALLIGATOR GLOW 

Alligator Glow, yepyeni bir dekorasyon anlayışı ile yaşam alanlarınıza çok farklı bir his ve dokunuş getiriyor. İpek parlak pullar içeren Alligator Glow, benzeri olmayan dekoratif yapısı ve son derece kolay uygulaması ile dekoratif boya sektöründe bir ilk olma özelliğini taşıyor. Tek/iki kat uygulama ile farklı renkler elde edilmesinin yanı sıra Dore-bakır ve Lame-sedef seçenekleriyle iki ayrı çeşitte görsellik sunuyor. Zengin renk kartelası ile de salonlarınız ve yatak odalarınız başta olmak üzere tüm mekanlarınızda özel ve ışıltılı...