27 / 04 / 2024

Alligator Shine yüze temizleyici

Alligator Shine yüze temizleyici

Alligator Boya, iç ve dış mekânlarda yaratıcı çözümler arayanlara farklı tekniklerin ve çözümlerin yer aldığı alternatif bir dünya sunuyor.

Deprem bölgesi için seferberlik devam ediyor! Yerinde dönüşüm kampanyası vatandaşlara yüz yüze anlatılıyor!

Deprem bölgesini hızla ayağa kaldırmak için hayata geçirilen ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle ilgili afetzedeleri bilgilendirme toplantıları yoğun kalabalıkla hız kesmeden devam ediyor.

Emlakçılar Odası'ndan ev kiralayacaklara uyarı: Yüz yüze gelmeden ev için ödeme yapmayın!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Mersin'de konut stoku tükenirken, ev kiraları 20 bin liraya kadar yükseldi. Her fırsatı değerlendiren emlakçılar ise türlü türlü oyunlara başvurmaya başladı. Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat ise ev kiralayacakları uyardı.

2023-2024 Akademik yılında hangi üniversiteler online eğitime geçiyor? İşte detaylar

2023-2024 akademik yılına sayılı günler kala, öğrenciler birçok sürprizle karşı karşıya. Online eğitime geçiş yapan üniversiteler, yüz yüze eğitim bekleyen öğrencileri hayal kırıklığına uğratıyor. Bu nedenle bazı okullara öğrencilerin gitmesine gerek kalmayacak. İşte o okullar...

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

Müze Kart satışları yüzde 63 artarak rekor kırdı!

Müze Kart satışları bir önceki yıla göre yüzde 63 artışla 2 milyon 930 bin 653 satış yaparak rekor kırdı.

Marketlere girince hemen gözünüze çarpıyor. Kırmızı kırmızı parlıyordu... Yüzde 54 değerlendi

Türkiye'de marketlere girdiğimizde gözümüze çarpan ürünlerden biri olan kiraz hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kiraz tam yüzde 54 değerlendi.

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Kamu işçisinin okkalı maaş zammı hesaplara ne zaman yatacak? İşçiler 15 bin TL'yi ne zaman alacak?

700 bin kamu işçisinin maaşlarına yüze 45 zam yapıldı. Böylece maaşları 15 bin TL oldu. Peki, Kamu işçisinin okkalı zammı hesaplara ne zaman yatacak? İşçiler 15 bin TL'yi ne zaman alacak?

Mevduat faizleri son 20 yılın zirvesinde! KKM’da faiz tavanının kalkmasıyla faiz yarışı daha da hızlanacak!

TL mevduat faiz oranları sektörde artan rekabetle birlikte son 20 yılın zirvesine ulaştı. Üç aya kadar vadeli mevduat hesaplarının ortalama faiz oranı yüze 28’i geçerken, kur korumalı mevduat hesaplarında faiz tavanının kalkmasıyla sektördeki rekabetin daha da artacağı bekleniyor.

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

Üniversiteler için şok karar! Üniversiteler açılacak mı? Nisan ayında üniversiteler yüz yüze eğitime geçecek mi?

Üniversitelerin ne zaman açılacağı gündemde olan konulardan biridir. Öğrenciler, nisan ayında üniversitelerin açılıp açılamayacağını sorguluyor. İşte bu konudaki son detaylar!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Üniversiteler açılacak mı? YÖK üniversiteler ne zaman açılacak? Nisanda üniversiteler açılır mı?

Üniversiteler ne zaman açılacak? Nisan ayında üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler bahar dönemi yüz yüze mi olacak? bu sorular şu sıralarda sık sık soruluyor. İşte merak edilen detaylar!

Alligator Shine yüze temizleyici Haberi

Alligator Shine yüze temizleyici

Alligator Boya, özel efektli ve dokulu ürünleriyle artık iç ve dış mekânlara daha farklı, daha modern ve daha etkileyici bir hava katıyor. “Creative Effect” ürün bünyesinde yer alan Alligator Shine, Alligator Legno uygulanmış yüzeylerde koruyucu etki sağlıyor, uzun süre parlaklık katıyor.


“Alligator Shine ile yüzeyler artık daha ışıltılı”

Alligator Boya’nın yüzde yüz saf akrilik yapıda üretilen su bazlı boyası Alligator Shine, kusursuz parlaklığı ile ahşap desenli dış cephe boyası Alligator Legno’ya çok daha cezbedici bir hava kazandırıyor.


Yüksek UV dayanımı ile renklerin solmasını engelleyen koruyucu yapıdaki Alligator Shine, üstün su iticilik özelliği ile de yüzeyde su barındırmıyor. Transparent yapısı sayesinde ise altındaki yüzeyin dokusunu tüm ayrıntılarıyla öne çıkarıyor, cepheler ışıltısını asla...