24 / 04 / 2024

Allora Beytepe konum

Allora Beytepe konum

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm: "Çayyolu'nun Beytepe'yle birleştiği lokasyonda, doğanın tam ortasında yer alan geniş ve ferah Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz."

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları!

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları 2+1'lerde 715 bin TL'den başlıyor. Allora Beytepe'de daireler oturuma hazır...

Elit Manzara Beytepe'de sınırlı sayıda daireler sahiplerini bekliyor!

2018 yılının Haziran ayında yaşamın başlayacağı Elit Manzara Beytepe, düşlerdeki yaşamı sunmakla birlikte, esnek ödeme planlan ve sunduğu kar fırsatları İle de yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Beytepe'deki yüksek yoğunluklu yapılaşmaya yargı dur dedi!

Kamu yararına aykırılığı nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Beytepe Mahallesi’nde yüksek yoğunluk yapılaşma için 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı’nda değişiklik öngören meclis kararını iptal etti.

Elit Manzara Beytepe ödeme planı!

Elit Manzara Beytepe projesinin tanıtımı 26 - 29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Elit Manzara Beytepe projesinde teslimler Ağustos 2018'de yapılıyor...

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları!

Renapark Beytepe Çankaya daire fiyatları 635 bin liradan başlıyor. 96 adet konuttan meydana gelen Renapark Beytepe projesinde dairelerin teslimleri Mart 2017 yılında yapılıyor...

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi!

Beytepe Horizon Life Evleri teslim tarihi bu yıl ortası olarak belirtiliyor. Koz Group'un 215 konutluk projesi Horizon Life Evleri Beytepe'de tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı...

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları!

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları 570 bin liradan başlangıç gösteriliyor. MFZ Grup projesi Allora Beytepe Evleri Ankara'da 114 adet daire yer alıyor...

Allora Beytepe'nin yüzde 80'inini Çukurambarlılar oluşturuyor!

Ulus, Kızılay’ın ardından Ankara’nın yeni merkezi olan Çukurambar’da gerek iş merkezleri gerekse binalarda ofislerin konut sayısına yaklaşması, bölge sakinlerini yeni yerleşim yeri arayışına yöneltti.

Aden Beytepe satışta!

Uslu İnşaat tarafından mutlu bir yaşam sloganıyla hayata geçirilen Aden Beytepe konutları huzur, konfor ve prestiji bir arada sunuyor.

Beyoğlu Elysium Soul konum!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda inşa edilen proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Beyoğlu Elysium Soul konum bilgisine göre TEM Otoyolu bağlantılarına yakın yerde yer alıyor.

Ankara Beyhills Beytepe'de fiyatlar 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor!

Toplam 36 daireden oluşan proje Ankara İl' i Çankaya İlçe 'sinde inşa ediliyor. Ankara Beyhills Beytepe 'de fiyatlar 1 milyon 100 bin TL 'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Soyak Konforia konum!

Toplam 130 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Soyak Konforia projesi 40 blok şeklinde yükseliyor. Soyak Konforia konum bilgisine göre İstanbul Bahçeşehir 'de inşa ediliyor.

Allora Beytepe konum Haberi

Allora Beytepe konum

Birbiri ardına inşa edilen marka projeler sayesinde konut anlayışının baştan sona değişmesine karşın, alıcılar geniş ve terah evlerden vazgeçmiyor. Uzmanlar ise nezih semtlerde inşa edilen, geniş, ferah ve bol ışık alan konutların ruh sağlığına katkı sağlayarak, kişileri daha enerjik yaptığını ifade ediyor. 



İş ve okul telaşı, günlük hayatın stresi gibi enerjiyi düşüren etkenlerden uzaklaştığımız evlerimizin enerjimize doğrudan etkisi var. Temel ihtiyaçlardan olan barınmanın yalnızca "başını sokacak bir yer" olmadığını ifade eden HelpA Akademi Kurucusu Klinik Psikolog Gülşah Sam Orhan, doğru konutun kişilerin ruh sağlığını etkilemekte önemli etkisi olduğunu kaydetti. 



Uzakdoğu felsefesi olan "Feng-Shui"ye göre geniş ve ferah konutların, kişilerin psikolojik algısında stres yönetimine olumlu etki ettiğini kaydederek, "Özellikle açık renklerle dekore edilen geniş alanlar kişinin stres yükünü hafifletiyor. Feng shui'ye göre...