25 / 04 / 2024

Allora Beytepe örnek daire

Allora Beytepe örnek daire

Klasik konut anlayışının değişimiyle daha özellikli ve kaliteli projeler inşa edilirken, inşaat firmaları konut alıcısının vazgeçemediği bazı özelliklerin devir değişse de güncellenmediğini belirtiyor.

Yeni konut projelerinin olmazsa olmazı otoparklarda şarj ünitesi!

MFZ Grup tarafından Çayyolu'nun Beytepe ile birleştiği değerli lokasyonda inşa edilen Allora Beytepe projesi elektrikli araçlar için kapalı otoparkında yer verdiği şarj üniteleriyle dikkati çekiyor.

Kadınlar geniş ve ferah evleri tercih ediyor!

Konut alım sürecinde büyük etkisi olan, hatta son kararı veren kadınlar,geniş, ferah ve kullanışlı projeleri tercih ediyor. Gözüm: Allora Beytepe'deki 2+1’lerimizde bile yer verdiğimiz çamaşır odası gibi detaylarıyla hanımların beğenisini kazanıyor” dedi.

Allora Beytepe 7 bin 867 metrekare yeşil alana sahip!

Ankara'da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe'nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

Allora Beytepe yalıtım ile ısı kaybının önüne geçiyor!

Hava kirliliği kış aylarında Başkent Ankara’da sağlığı tehdit ederken konut almak isteyenler konforlu evlerin yanı sıra havası da temiz bölgeleri tercih ediyor.

Beytepe Yalova örnek daire ziyarete açıldı!

Yalova'da 19 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Beytepe Yalova projesi için tasarlanan örnek daire, ziyarete açıldı.

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları!

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları 2+1'lerde 715 bin TL'den başlıyor. Allora Beytepe'de daireler oturuma hazır...

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları!

Allora Beytepe Evleri daire fiyatları 570 bin liradan başlangıç gösteriliyor. MFZ Grup projesi Allora Beytepe Evleri Ankara'da 114 adet daire yer alıyor...

Allora Beytepe'nin yüzde 80'inini Çukurambarlılar oluşturuyor!

Ulus, Kızılay’ın ardından Ankara’nın yeni merkezi olan Çukurambar’da gerek iş merkezleri gerekse binalarda ofislerin konut sayısına yaklaşması, bölge sakinlerini yeni yerleşim yeri arayışına yöneltti.

Ankara Aden Beytepe projesi satışa çıkarıldı!

Uslu İnşaat, Aden Plaza, Aden Konutları, ve Aden iş Merkezi'nden sonra Aden Beytepe Projesi, örnek dairesini tamamlayarak satışa çıkardı.

Ankara Allora Beytepe “evin içinde ev” kurgusuyla ilgi çekiyor!

Ankara'da yükselen Allora Beytepe projesinde evlerin içinde bir tane de stüdyo daire bulunuyor. Farklı bir şehirde üniversite eğitimi alıp, mezun olduktan sonra ailesinin yanında yaşamaya başlayan gençler, alıştıkları özgürlüğün kısıtlandığını düşünür.

Allora Beytepe: Bu evin içinde bir de stüdyo daire var!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden Çayyolu’nun Beytepe ile bütünleştiği yerde hayata geçirilen Allora Beytepe konutları ise “evin içinde ev” kurgusuyla gençlere tek başına yaşama özgürlüğü sunarak, ailelerinden de kopmamalarını sağlıyor.

Cadde üzerinde bulunan mağazalar projelerin değerini arttıyor!

Allora Beytepe projesini hayata geçiren MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm "Yalnızca konutların değil iş merkezlerinin de yer aldığı cadde üzerindeki mağazalar, projenin ve bulundukları bölgelerin değerini arttırıyor.''

MFZ Grup, 'bitmeyen inşaat' devrine son verecek!

Sektörde yaklaşık 30 yıldan beri başarılı projeler hayata geçiren MFZ Grup, Allora Beytepe konut projesi ile "bitmeyen inşaat" devrine son vermeye hazırlanıyor. İşte projenin ayrıntıları...

Allora Beytepe Konutları 3 cepheden güneş alıyor!

Klasik konut anlayışının değişimiyle daha özellikli ve kaliteli projeler inşa edilirken, inşaat firmaları konut alıcısının vazgeçemediği bazı özelliklerin devir değişse de güncellenmediğini belirtiyor.

Allora Beytepe konutları ile bitmeyen inşaat devri sona eriyor!

MFZ Grup, Başkent Ankara'da seçkin kişilerin tercih ettiği Çayyolu'nun Beytepe ile lokasyonda inşa edilen Allora Beytepe konut projesiyle "bitmeyen inşaat" devrine son vermeye hazırlanıyor.

Allora Beytepe projesi bitmeyen inşaat devrini sona erdiriyor!

“Sıfır binadan” konut alanlar, hiçbir eksiğin olmadığını düşünerek evlerine yerleşirken, kendilerini bir anda yeniden inşaatın içinde bulabiliyor.

Muhanver Gözüm: Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm: "Çayyolu'nun Beytepe'yle birleştiği lokasyonda, doğanın tam ortasında yer alan geniş ve ferah Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz."

Allora Beytepe örnek daire Haberi

Allora Beytepe örnek daire

Klasik konut anlayışının değişimiyle daha özellikli ve kaliteli projeler inşa edilirken, inşaat firmaları konut alıcısının vazgeçemediği bazı özelliklerin devir değişse de güncellenmediğini belirtiyor. Günün her saati güneş alacak şekilde tasarlanan Allora Beytepe'yi hayata geçiren MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, "Konut alıcısı artık projelerin farklı kurgularına, özellikli olup olmadığına baksa da bizlere sorulan ilk soru hala 'güneş alıyor mu?' oluyor. Allora Beytepe'de 3 cepheden gün ışığı alan konutlarımızın modern kurgusunu gelenekselle birleştirerek, konut sahiplerinin tam da istediği gibi evlere imza atıyoruz. 'Güneş girmeyen eve doktor girer' felsefesiyle tasarlanan Allora Beytepe konutlarına, doktorlar sadece konut sahibi olarak giriyor"...