19 / 04 / 2024

Alman güneş ve rüzgar enerji şirketi Juwi

Alman güneş ve rüzgar enerji şirketi Juwi

Alman güneş ve rüzgar enerji şirketi Juwi, 2016'ta Konya ve Nevşehir'de 18 lisanssız güneş enerji santralini hizmete sokacak. Türkiye'nin yenilebilir enerji sistemi için uygun coğrafyada olduğu belirtildi.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Türkiye’den güneş enerjisinde sevindirici haber!  Elektrik üretme konusunda avantajlı

Huawei Türkiye Digital Power İş Grubu Direktörü Gavin Zhao, "Türkiye, yüksek güneş ve radyasyon potansiyeli ile güneş enerjisinden elektrik üretme konusunda önemli bir avantaja sahip" dedi.

Burcu Güneş ve üvey annesi arasındaki tapu krizi büyüyor!

Şarkıcı Burcu Güneş geçtiğimiz günlerde üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya'daki evin tapusunun iptali üzerine dava açmıştı. Söz konusu dava sonrasında Nuray Güneş Ve Burcu Güneş arasında gerilim büyüdü. 

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Susuz ve Güneş İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Mesher Güneş ve Şakir Susuz ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Güneş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duhan Güneş ve Polat Başar ortaklığında kuruldu.

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Boşanacaklarını açıklayan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın 2010 yılında evlilik sözleşmesi yaptığı ve mal paylaşımında bulunmayacakları ortaya çıktı. PekiEbru Güneş ve Reza Zarrab'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Juwi, 2016'da Konya ve Nevşehir'de güneş enerji santrali kuracak!

Alman güneş ve rüzgar enerji şirketi Juwi, 2016'ta Konya ve Nevşehir'de 18 lisanssız güneş enerji santralini hizmete sokacak. Türkiye'nin yenilebilir enerji sistemi için uygun coğrafyada olduğu belirtildi.

HES ve güneş santralleri yerlileştirilecek!

Türkiye'nin ilk Milli Rüzgar Enerji Santralı'nın (MİLRES) kurulumunu tamamlayan hükümetin hedefinde HES'leri, güneş ve termik santrallerı da 'yerli'leştirmek var.

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi açıldı!

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi, İbrahim Halil Babacan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Güneşli'de açıldı.

Axitec Güneş Enerjisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axitec Güneş Enerjisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 2015 yılı, 15 Ekim'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Fesleğen Sokak Uphill Towers B Blok'ta kuruldu.

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükada Güneş Enerjisi ve Elektrik Üretim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fırat Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beşiktaş, Levazım Mahallesi, Koru Sokak'ta kuruldu.

Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi, Emine Kasarcı tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Ümraniye'de kuruldu.

Baymak ve Şekerbank konutlara güneş enerji sistemi kuracak!

Baymak, Şekerbank'ın finansman desteğiyle konut, site ve işyerlerine güneş enerjisi sistemleri kuracak. İşbirliğiyle 2 yılda 3 bin 300 mekân santrale kavuşacak

Alman güneş ve rüzgar enerji şirketi Juwi Haberi

Alman güneş ve rüzgar enerji şirketi Juwi

Juwi Türkiye Genel Müdürü Korhan Göğüş, Türkiye'nin, güneş enerji santrali için gerekli olan her şeye sahip olduğunu söyleyerek yenilenebilir enerji yatırımları için şanslı bir coğrafyada bulunduğunu söyledi.


İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen basın sohbet toplantısında konuşan Göğüş, "Koyuncu Grubu bünyesindeki enerji şirketiyle yapılan anlaşmaya göre, Juwi anahtar teslim 18,6 Megavat güçte lisanssız güneş enerji santralleri inşa edecek." dedi.


Konya'da 8, Nevşehir'de 10 tane inşa edilecek güneş santrali için Koyuncu Grubu'nun 23,5 milyon dolar yatırım yapacağını söyleyen Göğüş, "Güneş enerji santrallerinden yılda 31 milyon Kilovatsaat enerji elde edilecek." diye konuştu.


Türkiye'de güneş enerjisinin kalbinin Konya, Karaman, Kayseri ve Aksaray'da attığını vurgulayan Göğüş şunları kaydetti:


"Türkiye'yi kalın bir çizgiyle ortadan ikiye ayırdığımızda güneyde kalan kısımlar güneş santrali yatırımları için çok elverişli bölgeler. Bu, bir yandan da...