25 / 04 / 2024

almanya türk binasındaki yangın

almanya türk binasındaki yangın

Almanya'nın Stuttgart şehrinde 9 dairesinde Türklerin yaşadığı binada çıkan yangının erken fark edilmesi muhtemel bir faciayı önledi. Yangından dolayı maddi hasar meydana gelirken, garajdaki bir araba da hasar gördü...

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası yapılacak iddiası!

Türk-İş'in genel merkez binasını Atatürk Orman Çiftliği'ne yapmak istediği ortaya çıktı. Peki Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası mı yapılacak? Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili son dakika gelişmesi...

Almanya bugünden itibaren kapılarını tamamen açtı! 64 alanda Türk uzmanı alımları başlıyor!

Almanya, 1 Kasım itibariyle yürürlüğe giren yasa ile Türklere kapılarını sonuna kadar açıyor. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda Türk uzmanı alımı yapılacak.

Almanya, Türklere 37 Bin Euro maaşla iş fırsatları sunarak çalışan arayışına girdi!

Almanya, Türk vatandaşlarının çalışmak için göç etme isteğine yanıt veriyor ve 37 bin euro maaşla işçi arayışına girdi! Almanya'nın sunduğu iş imkanları ve maaşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Almanya’da bir Türk 100 metrelik sokağı aldı: "Ya evinizin önünü satın alırsınız ya da yolu kapatırım"

Almanya’da 100 metre uzunluğundaki bir sokağı satın alan Türk, orada oturanlara bir yazı yolladı ve 3 Mayıs tarihine kadar evlerinin önünü satın almalarını, yoksa kendisinin yolu kapatacağını söyledi. 

Türk deniz ticaret filosunun dünya sıralamasındaki yeri belli oldu!

Her geçen gün büyüyen Türk deniz ticaret filosunun sıralaması belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu gemi sayısının 413'e ulaştığını söyledi. İşte Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yeri…

Almanya Havalimanına Türk işçi alınacak! Saatte en az 275 TL kazanmak isteyenler hemen başvursun!

Almanya’da havaalanlarındaki çalışan eksikliği sebebiyle, yaşanan kaosu önlemek amacıyla için Türk işçi arayışına gidilmesi ülkedeki sıcaklığını koruyor. Yetkililer, halen bazı havalimanlarının Türk işçi beklediği kaydedildi. 

Almanya kapılarını Türkiye’ye açtı! Almanya havalimanına Türk işçi alımı başladı!

Almanya, Türk işçi alımına başladı. Almanya havalimanlarında çalışacak personel aranıyor. İşte merak edilen detaylar!

Almanya havalimanlarına binlerce Türk işçi alınıyor! Onay geldi, başvurular başlıyor! İşte şartlar

Almanya havalimanlarındaki personel sorunun önüne geçebilmek için Türk işçi alımları yapılacağı duyuruldu. Gelen onayın ardından başvuru süreci başladı. Milyonlarca kişi şartları merak edip araştırılıyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Kaç kişilik alım olacak?

Türk lirasındaki değer kaybı yüzünden sonunda bu da oldu! Apple'ın değeri 500 Türk şirketini geçti

Türkiye'de son 6 ayda dolar ve euronun 18 liraya dayanması nedeniyle Türk Lirasındaki aşırı değer kaybı, Fortune 500 listesine giren Türk şirketlerinin toplam cirosunun Apple'ın cirosunun gerisinde kalmasına neden oldu.

Almanya "acil olarak" duyurdu! Binlerce Türk çalışan alınacak! İşte başvuru şartları

Almanya salgın sonrası havaalanlarında yaşanan yoğunluktan dolayı 3 bin Türk işçi alacağını açıkladı. İşte başvuru şartları...

2021 yılında Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırımları ne kadar?

Türk yatırımcıların 2021 sonunda yurt dışında ne kadar yatırım yaptıkları belirlendi. İşte 2021 sonu itibariyle Türk yatırımcıların yurt dışındaki yatırım rakamları!

Altın ve doları patlatacak enflasyon açıklaması! Türk lirasının değeri iyice düşecek

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, yıl sonu enflasyon rakamları beklentisini yükseltti. Açıklanan oranlar Türk lirasındaki değer kaybının hızlanacağını gösteriyor. Buna karşın yatırımcının dolar ve altına yönelerek fiyatların artmasına neden olacağı öngörülüyor.

almanya türk binasındaki yangın Haberi

almanya türk binasındaki yangın

Almanya'nın Stuttgart şehrinde 9 dairesinde Türklerin yaşadığı binada çıkan yangının erken fark edilmesi muhtemel bir faciayı önledi. Yangından dolayı maddi hasar meydana gelirken, garajdaki bir araba da hasar gördü. Emniyet yetkililerinin yangının çıkış noktası olan her iki yerde de dışarıdan müdahalenin olduğunu belirtmeleri dikkat çekti.


Stuttgart’ın merkezi semtlerinden Zuffenhausen’de sabaha karşı çıkan yangın korkuttu. Altı katlı on dairelik apartmanın arka kısmındaki garaj bölümünde ve merpen girişinde başlayan yangında ölen ya da yaralanan olmadı, ancak maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili detaylı araştırmanın başladığını belirten emniyet yetkilileri, yangının çıkış nedeni ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken, yangının çıkış noktası olan her iki yerde de dışarıdan müdahalenin olduğunu dile getirdi. 


Yangın sonrası yapılan olay yeri incelemesinde, 50 kişinin kaldığı ve 10 dairenin...