19 / 04 / 2024

Almanya yardım paketi

Almanya yardım paketi

Almanya'da 1 Ocak 2020'den itibaren, konut yardımı artılacak. İki kişilik bir hane için ortalama 140 euro olan yardımın 190 euroya çıkartılması planlanıyor.

Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Paketi ödemeleri her ay hesaplara yatırılıyor. Peki, Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? İşte detaylar...

Duyanlar duymayanlara söylesin! Başvuran herkes 1250 TL yardım alacak

Aile Destek Paketi ödemeleri son hızı ile sürüyor. Bu ay da yapılan ödemelere ait açıklama yapıldı. 1250 TL yardım için bir aileden sadece bir kişiye ödeme yapılıyor. İşte detaylar.

Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde, devlet destekli kredilerin ayrıntıları peş peşe açıklandı. Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Ramazan paketi yardımı nasıl alınır? Ramazan kolisi yardımı için nereye başvurulur? Ramazan kolisi kimlere verilir?

Ramazan paketi, Ramazan ayına az bir süre kala gündemi meşgul eden konulardan biri haline geldi. Peki Ramazan paketi yardımı nasıl alınır?

Aile Destek Paketi ödemelerine okkalı zam geldi mi? Aile Bakanlığı şubat ayı sosyal yardım ödemelerini yaptı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Aile Destek Paketi ödemelerine okkalı zam geldi mi? Aile Bakanlığı şubat ayı sosyal yardım ödemelerini yaptı mı?

1250 TL Aile Destek Paketi parası ne zaman yatacak? Aile sosyal yardım yeni ay ödemeleri yattı mı?

Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, 1250 TL Aile Destek Paketi parası ne zaman yatacak? Aile sosyal yardım ödemeleri yattı mı?

Aile destek paketi yardımı alanlar bu yardımı da alabiliyor! Hemen tıklayın hiç vakit kaybetmeyin

Aile destek ödemeleri kapsamında yardım alan vatandaşlar devletin diğer yardımlarından faydalanıp faydalanamayacaklarını merak ediyor. Gelin konuyla ilgili detaylara hep birlikte göz atalım...

İhtiyaç sahibi 3 bin aileye çanta, defter ve kalem yardımı

İstanbul’da Küçükçekmece Belediyesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öncesi ihtiyaç sahibi 3 bin aileye kırtasiye yardımı yaptı. Randevuyla Küçükçekmece İyilik Merkezi’ne gelen ailelere içerisinde okul çantası, defter, kalem ve pek çok kırtasiye ürünün bulunduğu yardım paketi verildi

Milyonlarca kişiye hükümetten sosyal destek müjdesi! Yeni sosyal yardım paketi geliyor! Nakit destek ödemeleri artıyor! 

Yeni sosyal yardım paketinin detayları belli olmaya başlıyor. Hükümet sosyal yardımlarda hem tutarı artırıyor hem de kapsamı genişletiyor. İşte yeni sosyal yardım paketi ile ilgili tüm detaylar...

Hükümetten 65 milyarlık yardım paketi

Alman hükümeti Avrupa’da yaşanan enerji krizi sonrası vatandaşları ve şirketleri yükselen enflasyonun etkisinden korumak için 65 milyar avroluk üçüncü yardım paketini hazırladı.

Almanya alarm veriyor! 65 milyar avroluk üçüncü yardım paketi yolda!

Alman hükümeti, Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeniyle yaşanan enerji krizi sonrası hane halkını ve şirketleri yükselen enflasyonun etkisinden korumak için 65 milyar avroluk üçüncü yardım paketini hazırladı. İşte haberin detayları..

Çocuk başına 1.300 TL kırtasiye yardımı! Kaçırmayın

Çok çocuklu aileleri için bir yardım paketi oluşturuldu. Anne ve babaların her okul dönemi yaşadığı sıkıntıyı hafifletmek için hazırlanan yardım paketine ulaşmak için E-Devlet üzerinden bir başvuru yapmanız gerekiyor.

Gıda yardımı paketi onaylandı! 500 TL yardım parası verilecek!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi aileler gıda yardımı hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Gıda yardımı için başvurular e devlet üzerinden yapılabilecek. İşte tüm detaylar...

Almanya yardım paketi Haberi

Almanya yardım paketi

Almanya'nın İçişleri Bakanlığı, 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren, konut yardımını artıracağını açıkladı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, iki kişilik bir hane için ortalama 140 euro olan yardım 190 euroya çıkartılacak.

Nisan'da konuyla ilgili yasa tasarısının Federal Meclis'te ele alınması planlanıyor. Yardım hesabını, kira miktarı, konutun bulunduğu bölge ve evde kaç kişi yaşadığı gibi faktörler...