23 / 04 / 2024

Alper İnşaat Selective Blue satış ofisi

Alper İnşaat Selective Blue satış ofisi

Selective Blue Kartal'da ön talep dönemine özel 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar yapılıyor. Selective Blue projesi Mayıs 2018'de tamamlanacak...

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Balta tarafından kuruldu.

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Alper Potuk 'İnşaat işine yatırım yaptı battı' haberlerini yalanladı!

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, hakkında çıkan "İnşaat işine yatırım yaptı battı" haberlerini yalanladı. Potuk, "Çıkan haberler tamamen asılsızdır" dedi...

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim!

Alper İnşaat imzası taşıyan Alper İnşaat Yayalar projesi, 1.086 daire ve 19 dükkandan oluşuyor. Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Alper İnşaat Pendik Yayalar projesi ile 1.086 konut yolda!

Alper İnşaat, Pendik Yayalar bölgesinde 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşan yeni projeye hazırlanıyor...

Aytaç İnşaat'ın acı günü: Kasım Zenel vefat etti!

Aytaç İnşaat A.Ş'nin kurucuları Enver, Hakan, Alper Aytaç'ın yakın dostu Kasım Zenel hayatını kaybetti. Aytaç İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Alper Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alper Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alper Ünsal ortaklığında kuruldu.

Selective Blue'da yüzde 20 fiyat avantajıyla!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue'da ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue’da ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor.

Alper İnşaat Selective Blue satış ofisi Haberi

Alper İnşaat Selective Blue satış ofisi


7 bin 790 metrekare alanda inşa edilen Selective Blue projesi Alper İnşaat tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal sahilinde yükseliyor. Selective Blue Kartal projesinde 206 konut bulunuyor.


Selective Blue Kartal projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer verildi. Selective Blue Kartal projesinde daireler Mayıs 2018 yılında teslim edilecek.


Selective Blue Kartal projesinde daire fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. 23 katlı iki blok halinde yükselen Selective Blue Kartal projesinde ön satışa özel yüzde 20 kar fırsatı sunuluyor.


Deniz manzarasına sahip olan Selective Blue Kartal projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adres : Kordonboyu Mah. Meltem Sok. No:2 Kartal / İstanbul



Tel : 0216 420 86 86

Web : http://selectiveblue.com/

Gülcihan...