26 / 04 / 2024

alpiş grup bursa projesi

alpiş grup bursa projesi

Bursa'nın önemli lokasyonlarından biri olan İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen Tuana Evleri'nde ilk etabın anahtar teslimi Temmuz'da gerçekleşecek. 356 konuttan oluşan projenin ikinci etap teslimleri ise Ekim'de yapılacak.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Alpiş Viale House 4 milyon 69 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Alpiş Viale House, Alpiş İnşaat tarafından Bursa ili, Nilüfer İlçesi, Kayapa Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Alpiş Viale House konut fiyatları ne kadar? Alpiş Viale House'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Alpiş Viale House projesi ile ilgili ayrıntılar.

TMSF, Penta Grup Yapı'nın 10 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Penta Grup Yapı'nın Bursa'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı. 

Bursa'da kentsel dönüşüm protestosu!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi dahilinde 4 yıl önce evleri yıkılan bir grup, yenilenen evlerini zamanında teslim etmediğini söyleyerek inşaat firmasını protesto etti.

Kira protestosu markalara Bursa Marka AVM'de kepenk indirtti!

Yüksek kirayı protesto eden bir grup marka, Bursa’da bulunan Marka AVM’de kepenk indirme eylemi yaptı.

Alpiş Aden House Bursa'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Alpiş İnşaat imzasını taşıyan Alpiş Aden House Bursa projesi 690 daire ve 2 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Alpiş Aden House Bursa'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Bursa Alpiş Aden House ne zaman teslim?

8 blok şeklinde yükselen Bursa Alpiş Aden House projesi 690 daire ve 2 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Peki Bursa Alpiş Aden House ne zaman teslim?

Alpiş Aden House satışta!

Alpiş Aden House projesi 300 milyon TL yatırım bedeliyle Bursa Osmangazi'de hayata geçiriliyor. Fiyatların 300 bin liradan başladığı proje Yalova Yolu üzerinde yer alıyor.

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Bursa Doğanbey'e sağlık ocağı inşa edilsin!

Bursa Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan mahalle sakinleri sağlık ocağı yapılmasını istiyor. Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, bölgede sağlık ocağı sıkıntısının yaşandığını söyledi.

Alpiş Group'tan 250 milyon liralık proje!

Bursa'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Alpiş Group, büyümeye devam ediyor. Firma, Yeni Yalova üzerinde 250 milyon liralık proje hayata geçirecek.

BursaTuana Evleri'nin anahtarları teslim edildi!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group’un, ulaşım projeleriyle Bursa’nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi’nde başlattığı Tuana Evleri’nde mülk sahiplerine tapu ve anahtar teslimi yapıldı.

alpiş grup bursa projesi Haberi

alpiş grup bursa projesi

Alpiş Group'un, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona yaklaşılıyor


 'Temmuz sonunda ilk etap tamam' 

Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, 356 daire ve 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesine yaklaşık 7 ay önce başladıklarını belirterek. "Birinci etapta artık sona yaklaşıyoruz. Biz Tuana Evleri projesine başlarken 2016 yılının sonunda projenin tamamını bitirmeyi hedeflemiştik. Bu sene hem satışların hem de kış aylarında havaların iyi gitmesi ve Alpiş inşaat olarak disiplinli çalışmamız sayesinde hızlı ilerledik ve birinci etapta yüzde 85 seviyesindeyiz. ikinci etapta da yüzde 50'yi geçtik. Temmuz ayı sonunda ilk etabın anahtar teslimini yapabileceğiz. İkinci etabı da Ekim ayında teslim edebileceğiz" dedi. 


'İstanbul Caddesi'nin çehresi değişecek' 

Tuana Evlerinin çok önemli bir lokasyonda olduğunuz belirten Sertaç Karaalp....