26 / 04 / 2024

Bursa Tuana Evleri'nin ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Bursa Tuana Evleri'nin ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Bursa'nın önemli lokasyonlarından biri olan İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen Tuana Evleri'nde ilk etabın anahtar teslimi Temmuz'da gerçekleşecek. 356 konuttan oluşan projenin ikinci etap teslimleri ise Ekim'de yapılacak.



Alpiş Group'un, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesinde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona yaklaşılıyor


 'Temmuz sonunda ilk etap tamam' 

Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, 356 daire ve 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesine yaklaşık 7 ay önce başladıklarını belirterek. "Birinci etapta artık sona yaklaşıyoruz. Biz Tuana Evleri projesine başlarken 2016 yılının sonunda projenin tamamını bitirmeyi hedeflemiştik. Bu sene hem satışların hem de kış aylarında havaların iyi gitmesi ve Alpiş inşaat olarak disiplinli çalışmamız sayesinde hızlı ilerledik ve birinci etapta yüzde 85 seviyesindeyiz. ikinci etapta da yüzde 50'yi geçtik. Temmuz ayı sonunda ilk etabın anahtar teslimini yapabileceğiz. İkinci etabı da Ekim ayında teslim edebileceğiz" dedi. 


'İstanbul Caddesi'nin çehresi değişecek' 

Tuana Evlerinin çok önemli bir lokasyonda olduğunuz belirten Sertaç Karaalp. "Bursa özelinde baktığımızda konut alacak olanları ısrarla Nilüfere göndermememiz gerekiyor. Bizim bölgemizde konut almak isteyenlere iyi bir site nasıl sunabiliriz diye düşündük ve gerekli araştırmaların ardından doğru bir bölgede projemizi hazırladık, İstanbul Caddesi üzerindeki eski işyerleri dönüşüyor. Bu dönüşüm İstanbul Caddesi'nin de çehresini değiştirecek. İnanıyorumki beş sene sonra Tuana Evlerinin bulunduğu bölge İstanbul'un Maslak semti gibi olacaktır."


http://www.alpisinsaat.com/


Posta Bursa


Geri Dön