24 / 04 / 2024

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin ilk etap çalışmaları başlıyor!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin ilk etap çalışmaları başlıyor!

Emlak Konut GYO'nun temmuz ayında kuralarını çektiği Ispartakule Evleri projesinin ilk etabı için inşaat süreci başlıyor.



Şirket, 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi ve 2.Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için yüklenici firmalara yer teslimini gerçekleştirdi.


268 milyon 650 bin liralık teklifle projenin konut inşaatını üstlenen Yörük Yapı - Ermit Mühendislik İş Ortaklığı önümüzdeki günlerde kolları sıvayıp ilk etabın temellerini atacak.


Birinci etabın ikinci kısım konutlarını ise okul ve adaiçi altyapı - çevre düzenlemeleriyle Balpa İnşaat kazanmıştı. Şirketle Emlak Konut GYO arasındaki sözleşmeler Kurban Bayramından önce imzalandı. 239 milyon 900 bin lira teklif vererek inşaat işini alan Balpa İnşaat da önümüzdeki günlerde kolları sıvayarak ilk adımı atacak.


Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamak üzere yatırımlarını aralıksız sürdüren Emlak Konut GYO’nun dar ve orta gelirli vatandaşı ev sahibi yapmayı hedefleme kapsamında hayat vereceği ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne dair ilk somut adım Haziran 2015'te atılmış ve vatandaşlara 15 bin lira peşinat, 240 ay vadeyle konut sahibi olma imkanı sağlanmıştı.


Yeni Akit


Geri Dön