29 / 03 / 2024

Altın ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri 2021

Altın ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri 2021

27'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi 1 Mayıs'ta başlıyor. Yarışmacılar 30 Haziran'a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Önce arsa, sonra ev sahibi olmak gayrimenkulde altın formül oldu! Bu riskleri sakın gözden kaçırmayın! 

Artan konut maliyetleri, gayrimenkulde önce arsa, sonra ev sahibi olmayı altın formül haline getirdi. Peki nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından gram altının yıl sonu fiyatı belli oldu! Detaylar peş peşe geldi!

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell'ın 'şahin' tonlu yönlendirmelerinden sonra düştü. Yeni günde hızlı toparlanma kaydeden altın fiyatları için Fed belirsizliği sürüyor. Peki, gram altın yıl sonunda kaç TL olacak? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in gram altın yorumları...

Altın yatırımcıları dikkat: Altın alırken bu tuzağa düşmeyin! Hileli satışlar için önlemlerinizi hemen alın...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, altın alırken dikkat edilmesi gereken unsurları peş peşe sıraladı. Peki, Sahte altın nasıl anlaşılır? Altın alırken nelere dikkat edilmeli?

Altın çakılıyor! Altın almak isteyenler acele edin! 7 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta kapanışta ABD tarım dışı istihdam verileri ile düşüşe geçen altın, ye hafta da da düşüşüne devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 7 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Güvenli liman yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları asıl o zaman şahlanacak! Hatice Kolçak’tan yeni tahmin! 

Altın yatırımcıları altının seyrini sorgulamaya devam ediyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Altın asıl o zaman şahlanacak.

Altın eylül ayında tam bu kadar olacak! Fiyatı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları son günlerde yatırımcıların dikkatini çekiyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki son durumu yorumlayarak, yatırımcıları uyardı. Peki, eylül ayında altın ne kadar olacak? İşte detaylar...

Gram altın yıl sonunda tam 2 bin TL olacak! Uzmanlar tek tek açıkladı: Altın, dolar, borsa yükselecek mi? 

Altın, dolar, borsa ile ilgili araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Peki gram altın, dolar ve borsa yılın geri kalanında nasıl seyredecek? İşte ayrıntılar...

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir!

Altın yatırımcılarını heyecanlandıran tahmin: Gram Altın yıl sonuna kadar 2.000 TL'yi aşabilir! Uzmanlar, altın fiyatlarındaki dalgalanmalara karşı yatırımcıları uyarıyor. İşte ayrıntılar...

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Altında alım zamanı! Fiyatlar düşünce fırsatı kaçırmayın! Bu yıl altın yeni rekorlar kıracak!

Belirsizlik ortamlarında en güvenli liman olarak yatırımcılar altına sığınıyor. ABD’de faiz artırımlarında sona gelindiği beklentilerinin kuvvetlenmesiyle altına olan talep yeniden canlanırken, uluslararası finans kuruluşları altının bu yıl rekor seviyelere ulaşacağını öngörüyor.

Dolar uluslararası borsalarda zayıflayınca, değerli metallere talep arttı! İşte altın ve gümüşte son tahminler…

Küresel piyasalardaki son gelişmelerin ardından tırmanışa geçen altın ve gümüş fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altındaki çıkış potansiyelini gören uluslararası bankacılık devleri ise daha önceki tahminlerini yeniden güncelliyor. İşte Citigroup’un 2023 altın ve gümüş güncel fiyat tahminleri…

Altını olan sakın ama sakın bunu yapmasın. Altın uzmanından flaş bir uyarı geldi

Altını olan vatandaşlar ellerindeki altını nasıl değerlendireceklerini araştırmaya başladı. Altın tavsiyeleriyle bilinen İslam Memiş'ten elinde altını olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir uyarı geldi.

Altın ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri 2021 Haberi

Altın ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri 2021

1991 - 2017 yılları arasında Yapı-Endüstri Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’,27'nci kez düzenleniyor. 48 yıllık tarihinde mimarların, projelerin, şantiyelerin yapı malzeme firmalarıyla bir araya gelmelerini ve ürünlerle ilgili detaylı bilgilere ulaşmasını hedefleyerek  yapı sektörünün en güvenilir kaynağı olan YAPI KATALOĞU, 2020 yılı itibariyle ALTIN ÇEKÜL ödüllerini bünyesinde düzenleyerek, yapı sektörünü uluslararası boyuta taşımaya başladı. 

ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödül programı, 30. yaşını kutlamaya yaklaşırken Türk yapı sektöründe yapı malzemesi alanında faaliyet gösteren yapı malzemesi üreticisi veya temsilcisi firmaların, kuruluşların, akademik grupların, araştırma laboratuvarlarının, girişimcilerin başvurabileceği bir ödül programı olarak yapı malzemesi alanında yeni fikir, teknoloji ve ürünleri destekleyerek sektörün gelişimine sağladığı katkıyı genişletmeyi hedefliyor. 

‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası...